ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λευτέρης Πανταζής: «Ήμουν μεγάλο ταλέντο στο ποδόσφαιρο αλλά με έφαγε το ξενύχτι»

Από το γήπεδο στις πίστες

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Ο κόσμος των σπορ» και θυμήθηκε και τη δική του συμμετοχή στο ποδόσφαιρο και σαν παίκτης και σαν παράγοντας.

Ο λαϊκός τραγουδιστής που έχει κάνει χιλιάδες επιτυχίες με τα τραγούδια του, δεν μπορεί να ξεχάσει την πρώτη του αγάπη, που δεν είναι άλλο από την μπάλα!

Παραδέχτηκε πώς παρότι είχε ταλέντο στο ποδόσφαιρο, η νύχτα τον κέρδισε και όχι άδικα, αφού ακόμη και σήμερα οι επιτυχίες του παρελθόντος τον συνοδεύουν παντού.

«Μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο, ξεκίνησα να παίζω μπάλα και με πήρε το τραγούδι κοντά του. Δύσκολα χρόνια, αγνά χρόνια, ο κόσμος γέμιζε τα γήπεδα και είχαμε πολλούς αστέρες. Εγώ ήμουν μεγάλο ταλέντο αλλά με έφαγε το ξενύχτι. Αλλά και εκεί η αγάπη του κόσμου… Υπήρξα και παράγοντας, 4 χρόνια στις Εσπερίδες Καλλιθέας, παράγοντας και είχα μετοχές στο Αιγάλεω, στην ΑΕΚ, αθλητικό κέντρο. Ο αθλητισμός είναι λειτούργημα, άμα είσαι άρρωστος σε κάνει καλά. Μόνο καλά πράγματα μπορώ να θυμάμαι σαν ποδοσφαιριστής και παράγοντας που έχω περάσει», εξομολογήθηκε.

Related Articles

Back to top button