ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Φαέθων Γέφυρα”, 2016-2017 – Βίντεο από την παρουσίαση της ομάδας για τη νέα χρονιά

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για την πορεία της ομάδας κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και ενώ από το video-wall περνούσαν οι σημαντικότερες στιγμές της περυσινής σεζόν, έγινε το Σάββατο 8/10 η παρουσίαση του «ΦΑΕΘΩΝ–ΓΕΦΥΡΑ» Αντιρρίου, στην Α2 κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η.

 

Στον εκθεσιακό χώρο της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» βρέθηκε σύσσωμο το αθλητικό δυναμικό του συλλόγου, μαζί με την τεχνική και διοικητική ηγεσία και τον επίσημο χορηγό των τελευταίων δύο σεζόν, οι οποίες έχουν ταυτισθεί με δύο απανωτούς προβιβασμούς σε ανώτερες κατηγορίες.
Μεταξύ των φίλων της ομάδας, βρέθηκαν και οι Πρόεδροι του νεοεισελθόντος στην Α1 Εθνική Κατηγορία -Προμηθέα Πάτρας- (Βαγγέλης Λιόλιος), καθώς και του Ναυπακτιακού Αστέρα (Ντίνος Τσουκαλάς).
Εκ μέρους της διοικητικής και τεχνικής ηγεσίας του «ΦΑΕΘΩΝ – ΓΕΦΥΡΑ», ο Θάνος Ζάκκας υπογράμμισε:
«Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε αποτελεί για άλλη μια χρονιά όχι απλά ένα χορηγό του ΦΑΕΘΩΝ – ΓΕΦΥΡΑ αλλά τον κύριο συμπαίκτη μας. Ειδικά με το πρόγραμμα επαγγελματικής αποκατάστασης που πρόσφερε μέσω της εταιρείας ICAP προς αθλητές της ομάδας που αναζητούν επαγγελματικές διεξόδους, αποδεικνύει οτι ξεπερνά τις προσδοκίες μιας κλασσικής χορηγίας και στέκεται δίπλα μας εμπράκτως προσπαθώντας για λύσεις και σε ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική μέλλον των μελών της ομάδας».
Τον «χορηγό – συμπαίκτη» εκπροσώπησε ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κ. Γιάννης Φρέρης, επαναλαμβάνοντας ότι για τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ο ΦΑΕΘΩΝ είναι ένα επιτυχημένο κοινωνικό εγχείρημα, το οποίο η εταιρεία προτείνει ως μοντέλο και στις άλλες συλλογικότητες και φορείς του Αντιρρίου, που γνωρίζουν ότι η πόρτα της είναι ανοιχτή για όσους επιδιώκουν την κοινή προκοπή «ιδρώνοντας τη φανέλα, παίζοντας ομαδικά και εντέλει «αλλάζοντας κατηγορία».
Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Ανδρέας Ασημακόπουλος ευχήθηκε Καλή χρονιά με υγεία σε όλους υπογραμμίζοντας ότι η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε αποτελεί τον αιμοδότη αυτής της προσπάθειας, που κάθε χρόνο επιβραβεύεται εντός αγωνιστικών χώρων, διαφημίζοντας το Αντίρριο, προάγοντας τον αθλητικό πολιτισμό. Στη συνέχεια, ο κ. Ασημακόπουλος παρέδωσε σε ένα προς ένα αθλητή τη φανέλα του για τη σεζόν 2016-17.

Related Articles

Back to top button
Close
Close