ΑΘΛΗΤΙΚΑΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Επιστροφή στις νίκες για το παιδικό του ΠΑΣ Ναυπάκτου

Με νίκη έκλεισε τον Α’ γύρο το παιδικό του ΠΑΣ Ναυπάκτου την Κυριακή καθώς, στον εξ αναβολής αγώνα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ, έκανε το διπλό στο Μεσολόγγι με αντίπαλο τον Χαρίλαο Τρικούπη.

Τα παιδιά του ΠΑΣ μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι και επέτρεψαν στην ομάδα του Μεσολογγίου να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Η αμυντική ολιγωρία της ομάδας του ΠΑΣ ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα τα πολλά φάουλ να οδηγούν την αντίπαλη ομάδα συχνά στην γραμμή των βολών. Ευτυχώς κάποια ξεσπάσματα των παιδιών του Ζησιμόπουλου Θεόφιλου κατάφεραν να ισορροπήσουν τον αγώνα και με το τέλος του ημιχρόνου να βρεθούν μπροστά στο σκορ με 26-30.

ADS

Στο 2ο ημίχρονο τα παιδιά του ΠΑΣ εμφανίστηκαν βελτιωμένα στα αμυντικά τους καθήκοντα, παρά τα φάουλ, και κατάφεραν να βρουν λύσεις στο ανοιχτό γήπεδο, απέναντι σε μια πολύ αξιόμαχη αντίπαλο, χτίζοντας μια μικρή διαφορά και διατηρώντας τη μέχρι το τέλος, με τελικό σκορ 50-63.

Το τέλος του Α’ γύρου βρίσκει την ομάδα του ΠΑΣ μόνη δεύτερη με έναν βαθμό διαφορά από τον πρωτοπόρο ‘Αλφα ’93. Επόμενη αγωνιστική το Σάββατο στο Αγρίνιο με τον Α.Ο.Αγρινίου.

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ – ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 50 – 63

Δεκάλεπτα: Α 16-16, Β 10-14, Γ 10-15, Δ 15-18

Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Ζησιμόπουλος Θ.):Ντάλλας Φ. 12, Αλεξόπουλος Κ., Κουτσογιάννης Χρ. 5(1), Χολέβας Ι. 2, Βελέντζάς Κ., Ντάλλας Φ. 5, Σταμάτης Π. 9, Γαλάνης Ν. 4, Κουφογιάννης Β., Σταμούτσος Β., Μανταρίνης Α. 10(1), Αναγνωστόπουλος Φ. 16(1).

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker