ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέστρεψαν οι θριαμβευτές της Βουδαπέστης – Θερμή υποδοχή σε Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη

Συγγενείς, φίλοι, μικρά παιδιά, απλός κόσμος, αλλά και αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ και της κυβέρνησης υποδέχθηκαν στο Ελ. Βενιζέλος τους θριαμβευτές της Βουδαπέστης.

Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη επέστρεψαν στην Αθήνα έχοντας στο στήθος το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο, αντιστοίχως, και γνώρισαν θερμή υποδοχή.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και ο Γ.Γ.Α, Γ. Μαυρωτάς, καλωσόρισαν τους δύο σπουδαίους Έλληνες αθλητές που έφεραν μετάλλια στη χώρα μας.

Κατά την συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Μίλτος Τεντόγλου στάθηκε σε όλη την ομάδα στα πρώτα του λόγια: «Θέλω να πω κάτι για τα άλλα παιδιά. Γιατί βλέπετε τα μετάλλια, αλλά δεν βλέπετε τα άλλα παιδιά που προσπαθούν. Ηταν το τέταρτο παγκόσμιο πρωτάθλημά μου και είναι το πρώτο που κέρδισα. Πέρυσι ήμουν δεύτερος, στα άλλα ήμουν όπως τα παιδιά που δεν πήγαν καλά. Ο αθλητισμός θέλει εμπειρία, χρόνια και να μην το βάζουν κάτω» ανέφερε μέσα σε χειροκροτήματα.

Από την πλευρά της, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είπε: «Μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για μένα. Διαφορετικό γκρουπ, διαφορετικές προπονήσεις. Το βάρος ήταν το μετάλλιο που ήθελα η ίδια. Να είμαι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Πολλοί είπαν ότι απέτυχα στα 20χλμ. Ξέρω εγώ αν απέτυχα… Ξέρω ότι πέτυχα στα 35χλμ. Τα 20χλμ ήταν δύσκολα, δεν είναι κάθε μέρα καλή για τους αθλητές. Δεν ξυπνάμε με το κεφάλι και τα πόδια έτοιμοι να αγωνιστούμε. Δεν είμαστε υπεράνθρωποι. Επέλεξα να πάω πιο συντηρητικά στα στα τελευταία 10χλμ στο 20αρι, λόγω του αγώνα στα 35χλμ».

Related Articles

Back to top button