ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Bike Odyssey 2018 με τερματισμό στη Ναύπακτο!

Λίγες μόνο ώρες απέμειναν μέχρι να ανοίξουν επίσημα οι συμμετοχές για τον διεθνή αγώνα ορεινής ποδηλασίας “Bike Odyssey 2018 – Pindos Cross Country”, την μεγαλύτερη mountain bike… “οδύσσεια” της χώρας διάρκειας οκτώ ημερών και συνολικής διαδρομής 620 χιλιομέτρων.

To “Bike Odyssey 2018 – Pindos Cross Country”, που θα λάβει χώρα στις 17 – 24 του ερχόμενου Ιουνίου, περνά από 5 περιφέρειες, 8 νομούς και 57 χωριά του ορεινού όγκου της Πίνδου ξεκινώντας από τη Σμίξη Γρεβενών και τερματίζοντας στη Ναύπακτο.

Τα ξημερώματα λοιπόν της 1ης  Δεκεμβρίου, στις 12:00 το βράδυ, θα ξεκινήσουν οι εγγραφές του πιο σκληρού mountain bike αγώνα στην Ελλάδα!

Κάνε την εγγραφή σου, ΕΔΩ

Η διοργάνωση περιλαμβάνει και δύο επιμέρους τριήμερους αγώνες, τον “Bike Odyssey North” και τον “Bike Odyssey South”, στην αρχή και στο τέλος του οκταήμερου αντίστοιχα.

To “Bike Odyssey 2018 – Pindos Cross Country” είναι ο μοναδικός αγώνας του είδους του στην Ελλάδα, πιο μεγάλος και πιο δύσκολος από οποιοδήποτε άλλο σχετικό με το mountain bike και ένας από τους πιο σκληρούς αγώνες στην ορεινή ποδηλασία παγκοσμίως.

Επιπλέον, η διοργάνωση λειτουργεί και ως μία αξιόλογη τουριστική ατραξιόν, καθώς αναδεικνύει σε όλο τον κόσμο τις φυσικές ομορφιές και τον πλούτο της ορεινής Ελλάδας, ενώ σε κάθε τερματικό σταθμό διοργανώνονται σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Teaser video Bike Odyssey 2018:

Related Articles

Back to top button