ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποθέωσαν τους παίχτες τιυ Ολυμπιακού στο ΣΕΦ

Τη στήριξή τους στους διοικητικούς ηγέτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και στην ομάδα, για την απόφαση να αποχωρήσουν στο ημίχρονου του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έδειξαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

H ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, έτυχε αποθεωτικής υποδοχής στο ΣΕΦ, έπειτα από την απόφαση να μην κατέβει η ομάδα να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία των Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου.

Περίπου 1000 φίλοι της ομάδας του Πειραιά περίμεναν τους παίκτες των «ερυθρόλευκων» μετά την επιστροφή τους από το ΟΑΚΑ και τους εξέφρασαν την πλήρη στήριξή τους, ενώ τους διαβεβαίωσαν πως θα είναι δίπλα τους.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έλεγαν στους παίκτες ότι στα επόμενα ματς, το ΣΕΦ θα είναι γεμάτο, ενώ άλλοι έλεγαν: «Όλοι μαζί θα ρίξουμε τη Χούντα. Όλες οι Χούντες πέφτουν».

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι επικοινώνησαν με τον πάγκο της ομάδας ζητώντας τους να αποχωρήσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Για λόγους ασφαλείας, επέλεξαν να ανακοινώσουν στους παίκτες και το τεχνικό τιμ εν τέλει στα αποδυτήρια την απόφαση της διοίκησης, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

πηγή: sport-fm

Related Articles

Back to top button
Close
Close