ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Θέλω να γυρίσω να πιω ένα ουζάκι και να φάω μεζεδάκια»

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγραψε ιστορία στο Μόναχο, κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου. Το πρώτο στα 35χλμ. βάδην και το δεύτερο στα 20χλμ. βάδην

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, μίλησε στον ΣΚΑΪ και τόνισε μεταξύ άλλων ότι θέλει να γυρίσει να πιει ένα ουζάκι και να φάει μεζεδάκια.

ADS

«Η μπίρα με περίμενε στο ξενοδοχείο μόλις έφτασα μετά το δεύτερο μετάλλιο. Ήταν καταπληκτική ατμόσφαιρα. Μου είχαν τάξει την μπίρα, αλλιώς δεν έμπαινα να τρέξω στο 20άρι (γέλια). Τώρα θέλω να γυρίσω στη μαμά μου, να φάω τα μεζεδάκια, να πιω ένα ουζάκι, να δω τους δικούς μου ανθρώπους, να χαλαρώσω και να δω τους δικούς μου ανθρώπους που έχω καιρό να τους δω. Το έχω ανάγκη», ανέφερε η 38χρονη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Για το αν περίμενε πως θα κατακτήσει δεύτερο χρυσό μέσα σε λίγες μέρες, είπε: «Δεν ήμουν έτοιμη ή σίγουρη για το δεύτερο χρυσό. Είχα γυμναστεί πολύ σκληρά, ένιωσα ότι δεν τα είχα δώσει όλα στα 35 χλμ. και πήρα την απόφαση να μπω και στα 20 χλμ. Είναι θέμα προπόνησης όλα τα πράγματα στη ζωή μας. Είχα κάνει πάρα πολλά χιλιόμετρα και μέσα στο 20άρι σκεφτόμουν ότι είχα κάνει πολλά χιλιόμετρα.

Έτσι πίστευα πως θα μπορούσα να βγάλω το 20άρι, όχι όμως για μετάλλιο. Πίστευα για την οκτάδα, αλλά μέσα στον αγώνα μού βγήκε και ήρθε το χρυσό. Η βροχή μου αρέσει, μου ταιριάζει και δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από αυτό».

Μιλώντας για το καλό κλίμα στην ελληνική αποστολή, είπε: «Είναι ίσως η μοναδική αποστολή που είναι τόσο δεμένη και αγκαλιασμένη. Δεν υπάρχουν μεταξύ μας διάφορα, όλοι χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου. Όλο το κλίμα ήταν καταπληκτικό, οι παράγοντες, οι προπονητές… Επιτέλους βλέπουμε ένα τέτοιο κλίμα σε τόσο μεγάλη αποστολή».

Για τους επόμενους στόχους της; «Προχθές έχασα το πανελλήνιο ρεκόρ για πολύ λίγο. Αν το είχα καταλάβει, είμαι σίγουρη πως θα το είχα κάνει. Κοίταξα να απολαύσω τον τερματισμό παρά να κάνω το ρεκόρ. Ο προπονητής μου είπε ‘δεν πειράζει, για να έχεις να κυνηγάς κάτι του χρόνου’. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι κοντά αλλά και μακριά. Οι αθλητές περνάνε ζόρικα, θα προσπαθήσω να βρεθώ σε πολύ καλή κατάσταση και εκεί».

Ο προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος, δήλωσε στην ίδια εκπομπή: «Ο τελευταίος που πρέπει να πάρει τα συγχαρητήρια είμαι εγώ. Γιατί εγώ ήμουν αποτρεπτικός για να συμμετάσχει και στα 20 χλμ. βάδην».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button