ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωση ΚΕΔ για Καλλιθέα – Ολυμπιακός Β’: «Οι διαιτητές έκαναν ξεκάθαρο λάθος, ζήτησαν συγγνώμη και τιμωρήθηκαν»

Με ανακοίνωσή της η ΚΕΔ / ΕΠΟ πήρε θέση για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο, τονίζοντας πως οι διαιτητές υπέπεσαν σε λάθος.

Η ΚΕΔ / ΕΠΟ πήρε θέση για τα όσα έγιναν στοΚαλλιθέα – Ολυμπιακός Β’, αναγνωρίζοντας ότι υπήρξε λάθος στη φάση του αυτογκόλ της Καλλιθέας. Ειδικότερα:

Μετά το περιστατικό στον σημερινό αγώνα της Super League 2 στην Καλλιθέα, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας μίλησε αυτοπροσώπως με τους διαιτητές που είχαν οριστεί να το διευθύνουν.

Έχοντας εξετάσει τα πλάνα της αναμέτρησης, είναι σαφές ότι οι διαιτητές έκαναν ένα ξεκάθαρο και προφανές λάθος και χωρίς VAR η απόφαση δεν θα μπορούσε να αλλάξει. Ο βοηθός διαιτητής είδε μια εικόνα που θεώρησε ότι ήταν παράπτωμα χειρισμού της μπάλας με το χέρι. Οι διαιτητές αποδέχονται την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις τους και ζητούν συγγνώμη για το λάθος τους.

Ως αποτέλεσμα η ΚΕΔ έχει τιμωρήσει ήδη τους διαιτητές του αγώνα και θα λάβει για αυτούς τα κατάλληλα εσωτερικά πειθαρχικά μέτρα.

Η ΚΕΔ θα παρέχει επίσης πρόσθετη εκπαίδευση για να διασφαλίσει ότι το επίπεδο απόδοσης πληροί τις απαιτήσεις και τα πρότυπα που αναμένονται από τους διαιτητές αυτού του επιπέδου.

Related Articles

Back to top button