ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ: Ισόβιος αποκλεισμός στον οπαδό που πέταξε τη φωτοβολίδα

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως βρέθηκε ο υπαίτιος για την ρίψη της φωτοβολίδας στον αγώνα με τον Βόλο  και δεν θα ξαναμπεί ποτέ στη ζωή του στην OPAP Arena

Στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης ΑΕΚ – Βόλος στη φέστα της Ένωσης, ένας οπαδός εκτόξευσε μια φωτοβολίδα που σταμάτησε στο απέναντι πέταλο. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο η ΑΕΚ ξεκίνησε αμέσως ενέργειες.

Όπως έκανε γνωστό σε ανακοίνωσή της, ο υπαίτιος βρέθηκε και του επιβάλλεται η ποινή του δια βίου αποκλεισμού από την OPAP Arena, έπειτα και από προσωπικές ενέργειες του Δημήτρη Μελισσανίδη που έδωσε εντολή για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως το απαράδεκτο περιστατικό με την ρίψη φωτοβολίδας στον αγώνα με τον Βόλο, αντιμετωπίζεται με τον τρόπο που πρέπει.

Από την πρώτη στιγμή προσωπικά ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης ασχολήθηκε με την πλήρη του διαλεύκανση. Ο υπαίτιος για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια έχει ήδη βρεθεί και δεν πρόκειται να μπει ποτέ ξανά στην ζωή του στο γήπεδο της ΑΕΚ!

Έχει ενημερωθεί σχετικά ήδη η διεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ και θα γίνουν όλες οι νομικές ενέργειες που απαιτούνται. Παράλληλα θα αποδοθούν οι ευθύνες που αρμόζουν στους υπεύθυνους της εταιρείας security.

H ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να δώσει μια και καλή τέλος σε κάθε ανάλογο φαινόμενο στο Σπίτι Μας. Από δω και στο εξής όποιος βγάζει βεγγαλικά ή ρίχνει φωτοβολίδες στο γήπεδο μας, θα εντοπίζεται επιτόπου από το σύστημα των καμερών ασφαλείας και θα του απαγορεύεται δια παντός η είσοδος στην OPAP Arena!

Μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε ανάλογη ανεύθυνη συμπεριφορά κι εγκληματική ανοησία! Καμία θέση στο στολίδι μας για οποιονδήποτε δεν σέβεται την ΑΕΚ και τον κόσμο που μας στηρίζει! Κι όποιος δεν θέλει να το καταλάβει με τα λόγια, θα το καταλάβει στην πράξη».

Related Articles

Back to top button