ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΕΚ: «Αν ανοίξει το πανό Bad Blue Boys δεν αγωνιζόμαστε με τον ΠΑΟ,το θεωρούμε χυδαίο»

Έξαλλοι στην ΑΕΚ με το πανό BBB στο πέταλο της Λεωφόρου και έχουν προειδοποιήσει πως δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που αυτό ανοίξει καθώς αυτή τη στιγμή είναι καλυμμένο.
Το πανό που είναι κρεμασμένο στο πέταλο της Λεωφόρου δεν έχει απλωθεί ακόμα, ωστόσο σύμφωνα με την ΑΕΚ γράφει «free the boys» και έχε το σήμα των Bad Blue Boys, των φανατικών οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που συμμετείχαν στην επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ενημερώσει πως αν ανοίξει το πανό, η ομάδα δεν θα κατέβει για να ξεκινήσει το ματς.
Η ΑΕΚ έχει ήδη ενημερώσει γηπεδούχους, επικεφαλής αστυνομικής δύναμης και εισαγγελέα.
«Με αυτό το πανό ανοιγμένο η ΑΕΚ δεν αγωνίζεται. Το θεωρούμε προκλητικό, προσβλητικό και χυδαίο», αναφέρουν χαρακτηριστικά από την Ένωση.