ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέες επιτυχίες από Ναυπάκτιους αθλητές

image

Ο αθλητικός σύλλογος Α.Ο Αίαντας Ναυπάκτου, σε συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων συμμετείχε το τριήμερο από 18/12 έως 20/12 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της μοναδικής αναγνωρισμένης ομοσπονδίας για το άθλημα του Kickboxing/K1 από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Π.Ο.Κ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικ Μποξινγκ) . Παρά τη μεγάλη συμμετοχή (κοντά στα 800 άτομα) και το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων, οι αθλητές μας κατάφεραν να κάνουν για μια ακόμη φορά αισθητή την παρουσία τους.

Έτσι λοιπόν παραμένοντας σταθερή η παρουσία αθλητών του συλλόγου στο βάθρο σε κάθε αγώνα και επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο , κατακτήθηκε μια δεύτερη ,μια τρίτη θέση αλλά και 5 τέταρτες θέσεις.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας, για το άθλημα του Kickboxing/K1, που παρά το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκονται στους κόλπους του συλλόγου ( οι περισσότεροι βρίσκονται μόνο για 5-6 μήνες) έδωσαν όχι μόνο τον καλύτερο εαυτό τους αλλά κατάφεραν και να διακριθούν σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα.
Επιπλέον ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τους προπονητές , Νασόπουλο Δημήτριο και Κοντό Δημήτριο, για τις πολύτιμες υπηρεσίες σε γνώσεις και υποστήριξη που προσφέρουν.
Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς του συλλόγου οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια αυτή στις δύσκολες εποχές που περνάμε και κάλυψαν τα έξοδα της αποστολής τόσο για τη μεταφορά όσο και για τη συμμετοχή των αθλητών στους αγώνες.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κυρίους Γλοσσόπουλο Χάρη με το κατάστημα Café Central, Τσαυλόπουλο Αθανάσιο με το κατάστημα Φαγάνας, τον αθλητικό σύλλογο Junk park και την κυρία Ξηρού Γεωργία με το κατάστημα Home and Tools .

image

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button