ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής Ζακύνθου έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην Aldi: «Η παραλία Ναυάγιο δεν βρίσκεται στην Τουρκία»

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε στον γερμανικό όμιλο Aldi – της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ- ο οποίος δραστηριοποιείται και στον τουρισμό με την Aldi Reisen που παρέχει ταξιδιωτικά πακέτα διακοπών, έστειλε ο βουλευτής Ζακύνθου της Νέας Δημοκρατίας Διονύσιος Ακτύπης, ο οποίος τονίζει ότι το θρυλικό Ναυάγιο της Ζακύνθου δεν βρίσκεται στην Τουρκία, όπως διαφήμιζε ο γερμανικός όμιλος, αλλά στην Ελλάδα. Ο κ. Ακτύπης μιλώντας στο protothema.gr εξήγησε ότι πριν από λίγες ημέρες διαπίστωσε ότι γερμανικός όμιλος πουλούσε ταξιδιωτικό πακέτο διακοπών για την Τουρκία, έχοντας όμως στην φωτογραφία του πακέτου την διάσημη παραλία «Ναυάγιο» της Ζακύνθου.

«Την επόμενη κιόλας μέρα έστειλα επιστολή στην Aldi ενημερώνοντάς τους για την απρέπειά τους, αλλά και για το απαράδεκτο λάθος τους για το οποίο περιμένω να βγάλουν επίσημη ανακοίνωση, αναγνωρίζοντάς το. Αν μέσα σε λίγες ημέρες δεν πάρω κάποια απάντηση είμαι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσω κάθε ένδικο μέσο για την αποκατάσταση της αλήθειας. Δεν γίνεται να μην γνωρίζεις το «Ναυάγιο» μια από τις διασημότερες παραλίες όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και του κόσμου, όπου πάρα πολλές φορές έχει συμπεριληφθεί μεταξύ των ομορφότερων παραλιών του κόσμου. Θα περιμένουμε και ανάλογα θα πράξουμε», είπε ο κ. Ακτύπης.

Στην επιστολή του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ζακύνθου που έστειλε στους Γερμανούς ανέφερε ότι:

«Αγαπητή ομάδα της Aldi

Ονομάζομαι Διονύσιος Ακτύπης και είμαι μέλος του Ελληνικού Kοινοβουλίου, εκλεγμένος στην εκλογική περιφέρεια της Ζακύνθου. Προσφάτως διαπίστωσα ότι στην προσπάθειά σας να προωθήσετε ένα πακέτο διακοπών στην Τουρκία με τον τίτλο “Τουρκία μπλέ ταξίδι”, η ομάδα των «ειδικών» σας λανθασμένα χρησιμοποίησε μια φωτογραφία από την εξαιρετικά διάσημη παραλία «Ναυάγιο» η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Ζακύνθου.

Θεωρώ δεδομένο, ότι θα προχωρήσετε σε άμεσες ενέργειες έτσι ώστε να διορθωθεί το λυπηρό αυτό λάθος. Επιπροσθέτως, θα πρέπει να υπάρξει από πλευράς σας επίσημη ανακοίνωση στην οποία θα διευκρινίζετε ότι η παραλία «Ναυάγιο» στην πραγματικότητα βρίσκεται στo ελληνικό νησί της Ζακύνθου και όχι στην Τουρκία. Πιστεύω ότι είμαι επαρκώς σαφής. Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου».

Διονύσιος Ακτύπης

Βουλευτής Ν. Ζακύνθου»

Σύμφωνα με την ενημερωτική ιστοσελίδα για τη Ζάκυνθο Zakynthosinformer.com το γερμανικό ταξιδιωτικό περιοδικό της Aldi διαφήμιζε εκδρομή με τίτλο Turkei Blaue Reise δηλαδή μπλε τούρκικη διαδρομή έχοντας βάλει φωτογραφία της παραλίας του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο. Αυτό προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο τεράστιες αντιδράσεις από τους Ζακυνθινούς και όχι μόνο, ενώ μέχρι στιγμής από την γερμανική εταιρεία δεν έχει υπάρξει καμία απάντηση.

Related Articles

Back to top button
Close
Close