ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βίκυ Φλέσσα: Τα παιδιά στα Τέμπη τα δολοφόνησε η κοινωνία δεν έχει ευθύνες ο Πρωθυπουργός

Επιμένει στη δήλωσή της για την τραγωδία των Τεμπών που προκάλεσε σάλο η υποψήφια στις ευρωεκλογές 2024 με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυ Φλέσσα.

Προ ολίγων ημερών, η δημοσιογράφος, μιλώντας σε εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας επισήμανε πως:

«Το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν έχει σχέση με κανένα πρωθυπουργό και καμία κυβέρνηση».

Δύο εβδομάδες μετά επανήλθε και κληθείσα να σχολιάσει στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha τη δήλωση που ξεσήκωσε σάλο. Η Βίκυ Φλέσσα απατόντας σε ερώτημα τηλεθεατή γιατί κατεβαίνει υποψήφια ευρωβουλευτής με αυτή την κυβέρνηση απάντησε ότι:

«Τα παιδιά αυτά όλες και όλοι μαζί τα σκοτώσαμε όπως τους κάψαμε όλες και όλους μαζί στο Μάτι. Δεν είναι ευθύνη καμιάς Κυβερνήσεως και κανενός Πρωθυπουργού, είναι ευθύνη δική μας αλλά είμαστε μια κοινωνία με σάποιους ανθρώπους. Είναι ατομική ευθύνη δεν είναι θέμα συλλογικής ευθύνης. Να επιστρέψουμε σε μια κουλτούρα αγάπης και το λέω στις φίλες και στους φίλους και το εννοώ ζούμε σε μια κουλτούρα βιας, τοξικότητας όπως είπες καθημερινά, παραβατικότητας. Μας βλέπουνε τα παιδιά μας, είμαστε υπερήφανοι, είμαστε υπερήφανες; Εγώ ντρέπομαι τα παιδιά τους έχουμε κάνει ένα μέλλον αισιόδοξο; Ζούμε σε μια δυστοπική κοινωνία με φόβο.»

Δείτε ότι:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button