ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας είναι ένας ανεπρόκοπος που υπογράφει τα πάντα

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, επιτίθεται εκ νέου στον Αλέξη Τσίπρα, ενώ ο αρθρογράφος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ευρηματικός σε ότι αφορά στην φιλοτέχνηση του πορτρέτου του πρώην υπουργού Οικονομικών της χώρας μας.

Ειδικότερα σημειώνεται πως ο Γιάνης Βαρουφάκης, “έγραψε ένα νέο βιβλίο, που φαίνεται σαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τους αντιπάλους του και προετοιμασία για το πολιτικό comeback του ιδίου”. “Θεωρεί ότι σε όλη την Ευρώπη δεν υπάρχουν πλέον πολιτικοί αρκετά ευφυείς και ισχυροί, ώστε να αντιμετωπίσουν μία κρίση όπως η ελληνική. Εκτός φυσικά από τον Γιάνη Βαρουφάκη”.

Ενώ συνεχίζει επισημαίνοντας  “Ο Γιάνης Βαρουφάκης βάζει το ένα πόδι πάνω στο άλλο. Φοράει και μέσα στο σπίτι παπούτσια Dr.Martens, τα οποία συνοδεύουν κάλτσες με πολύχρωμα πουά. Επικρίνει τον Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός ήταν φίλος του, αλλά εν τέλει τον απομάκρυνε από την κυβέρνηση. Ο Τσίπρας, λέει ο Βαρουφάκης, είναι ένας ανεπρόκοπος που υπογράφει ό,τι του φέρνουν ο Σόιμπλε και οι υπόλοιποι”.


Πηγή:  Deutsche Welle 

Related Articles

Back to top button