ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρεμένος: Επιτελικό κράτος σαν την «παράγκα» του ποδοσφαίρου

«Ο σημερινός πρωθυπουργός ξέρει πολύ καλά ότι αν θελήσει να επιβληθεί η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει να έρθει σε αντίθεση με αυτούς στους οποίους έχει δεσμευθεί», σημείωσε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Μητσοτάκης έστειλε τον κ. Γεραπετρίτη την κολώνα του επιτελικού κράτους – στη Ζυρίχη για να προωθήσει δια πλαγίου και από την πίσω πόρτα αυτό που ο Αυγενάκης έκανε χοντροκομμένα, με αποτέλεσμα να τους βάλει όλους απέναντι», σημείωσε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να σημειώσει μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ ότι «ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κοροϊδεύει 3 εκατ. Παναθηναϊκούς, αλλά στην κυβέρνηση πιστεύουν ότι μπορούν να το κάνουν σε πολύ περισσότερους, δεδομένου ότι στις εκλογές η εξαπάτηση πέρασε σε 2,5 εκατ. ψηφοφόρους».

«Όμως η αχλάδα έχει πίσω την ουρά. Η κοροϊδία δεν μπορεί να ισχύει για πάντα. Ούτε μπορεί κανείς να πιστέψει ότι ο κ. Μητσοτάκης ανακάλυψε τώρα την ΟΥΕΦΑ και της FIFA, που είναι εδώ από την εποχή ΣΥΡΙΖΑ, σε μία προσπάθεια να αντιμετωπισθεί το σάπιο σύστημα, που οικοδομήθηκε επί δεκαετίες από τις πρό του 2015 κυβερνήσεις», επεσήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο Γ.Βαρεμένος υπογράμμισε ότι «αυτό το πολυπλόκαμο τέρας, ακόμη και σήμερα στοχοποιεί την πιο καθαρή ομάδα του πρωταθλήματος, τον Παναιτωλικό, και τον πυροβολούν σαν να είναι ο πιανίστας σε οίκο ανοχής. Την ομάδα που προσπάθησε να εισαγάγει μία συμπεριφορά πολιτισμού, θέλουν να την βγάλουν έξω επειδή τους χαλάει την πιάτσα».

«Ο σημερινός πρωθυπουργός το ξέρει πολύ καλά ότι αν θελήσει να επιβληθεί η κάθαρση, πρέπει να έρθει σε αντίθεση με αυτούς στους οποίους έχει δεσμευθεί. Αλλιώς, το επιτελικό κράτος κινδυνεύει να καταλήξει σαν την περίφημη παράγκα του ποδοσφαίρου. Και μην έχει τόση εμπιστοσύνη στις κολώνες του» τόνισε ο τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close