ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: «Η καλύτερη αποζημίωση είναι το συντομότερο να προσφυγή στις κάλπες


«Ο κ. Μητσοτάκης, ύστερα από τρεις μέρες πρωτοφανούς παράλυσης του κρατικού μηχανισμού, εμφανίστηκε σήμερα για να αποποιηθεί για άλλη μια φορά τις δικές του πολιτικές ευθύνες» ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ, Αλέξης Τσίπρας, με δήλωση του, κάνοντας ευθεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τα όσα πρωτοφανή συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες.

«Δεν έφταιξε το ανίκανο επιτελικό κράτος. Δεν έφταιξαν οι υπουργοί του που δεν είχαν κανένα σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης. Έφταιξαν μόνο οι ιδιώτες, η Μετεωρολογική Υπηρεσία, η τοπική αυτοδιοίκηση» είπε σκωπτικά ο Πρόεδρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κοστίσει πολύ ακριβά στον ελληνικό λαό. Γεννά διαρκώς ανασφάλεια και φόβο. Με την παράλυση του κράτους, στο οποίο δεν πιστεύει. Με την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και της ακρίβειας. Με την εκτεταμένη διαφθορά» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η καλύτερη αποζημίωση για τον ελληνικό λαό είναι το συντομότερο να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία, πριν επιφέρει και νέα μεγαλύτερα δεινά για τον τόπο» καταλήγει ο πρόεδρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Related Articles

Back to top button