ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τόσκας: Απολύτως ακριβή τα στοιχεία για 140.000 συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο

Ηταν λάθος η ημερομηνία, γι’ αυτό σβήστηκε και η ώρα στο βίντεο, δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, επιμένοντας πως τα στοιχεία της αστυνομίας για τον κόσμο που υπήρχε στο Σύνταγμα κατά το συλλαλητήριο για την Μακεδονία την Κυριακή, ήταν ακριβή.

ADS
 Το βίντεο τραβήχτηκε στις 14:55 το μεσημέρι της Κυριακής, ισχυρίστηκε όμως ο κύριος Τόσκας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, ενώ όπως δήλωσε η  ημερομηνία ήταν 01-01-2018, ήταν δηλαδή λάθος και γι’ αυτό σβήστηκε από το σημείο εκείνο πάνω αριστερά στο βίντεο.

«Εάν υπήρχε ένα εκατομμύριο, ο κόσμος θα ήταν μέχρι τους Αμπελοκήπους», είπε ο κύριος Τόσκας που παραδέχθηκε επίσης ότι το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα «επειδή υπήρχαν τερατογενέσεις από ορισμένα ΜΜΕ ότι ο κόσμος ήταν ένα εκατομμύριο, γι’ αυτό δόθηκε το βίντεο στη δημοσιότητα».

Αμέσως μετά πάντως έσπευσε να χαρακτηρίσει «αυθαίρετο και λάθος ότι έδωσα εγώ την εντολή να βγει το βίντεο, που τραβήχτηκε όπως γίνεται σε όλες τις μεγάλες διαδηλώσεις».

«Την δουλειά αυτή την κάνει κάθε φορά η αστυνομία, που δούλεψε συστηματικά, οργανωμένα και μεθοδικά. Διαδηλωτές είχαν έρθει από όλη τη χώρα και δεν άνοιξε μύτη, αξίζουν συγχαρητήρια στην αστυνομία», πρόσθεσε.

δείτε το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία :

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button