ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το χθεσινό τηλεφώνημα της Φώφης από το νοσοκομείο – Σοκ στο πολιτικό σκηνικό

Από χθες, μετά την ανακοίνωση που έκανε η ίδια η Φώφη Γεννηματά μέσω Facebook, για την κατάσταση της υγείας της και την αποχώρηση από την διεκδίκηση της ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ, η αγκαλιά για την πρόεδρο, ήταν ιδιαίτερα θερμή.

Το σύνολο του πολιτικού προσωπικού της χώρας, αλλά και απλά στελέχη σε κάθε περιοχή της Ελλάδας, πλημμύρισαν με ευχές την Φώφη Γεννηματά, μιλώντας για το θάρρος και την γενναιότητά της. Η χθεσινή απόφαση, ήρθε μετά το όχι των γιατρών στην διεκδίκηση της ηγεσίας, λόγω επανεμφάνισης του καρκίνου που την ταλαιπώρησε πριν περίπου 15 χρόνια.

Πριν την επίσημη ανακοίνωση όμως, προηγήθηκε τηλεφώνημα της ίδιας της προέδρου στους συνεργάτες της. Σύμφωνα με πληροφορίες του npress, ο στενός της συνεργάτης Μανώλης Όθωνας, σήμανε συναγερμό γύρω στις 5:30 και κάλεσε όλους στο γραφείο για ένα σημαντικό θέμα. Μέχρι εκείνη την ώρα, κανείς δεν ήξερε κάτι, παρά τα όσα ακούγοντας στην δημοσιογραφική πιάτσα. Εκεί, τους τηλεφώνησε η Φώφη Γεννηματά και μίλησε σε ανοιχτή ακρόαση. Περιέγραψε την κατάσταση στην υγεία της και τους ανακοίνωσε την απόφασή της! Την βουβαμάρα που επικράτησε στην αίθουσα, έσπασε η πρόεδρος, μιλώντας με θάρρος για την περιπέτεια που έχει μπροστά της, δίνοντας ουσιαστικά κουράγιο στους στενούς της συνεργάτες.

Η Φώφη Γεννηματά, το μεγάλο φαβορί των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ, αποχωρεί έχοντας να αντιμετωπίσει άλλη μια μεγάλη μάχη στην ζωή της! Της ευχόμαστε όλοι ολόψυχα να τα καταφέρει και πάλι!

Η προσωρινή διακοπή των εσωκομματικών εκλογών, φαίνεται το πιο πιθανό σενάριο αυτή την ώρα!

Related Articles

Back to top button