ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το αδιαχώρητο στην ομιλία του Καρχιμάκη στο Περιστέρι

Το Σάββατο ο Μιχάλης Καρχιμάκης έκανε την εναρκτήρια ομιλία της Καμπάνιας του στο Περιστέρι – Λαλιώτης, Λάμψια, Τσούνης στην συγκέντρωση

Το μεγάλο αμφιθέατρο του Περιστερίου και το φουαγιέ του Δημαρχείου αποδείχθηκαν μικρά καθώς εκκατοντάδες κόσμου μείνανε έξω από το κτίριο καθώς δεν χωρούσαν και παρά το κρύο περίμεναν υπομονετικά για να δουν τον Μιχάλη Καρχιμάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πάνω από 1000 άτομα. Τον Μιχάλη προλόγησε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ενώ δεκάδες στελέχη του Κνήματος δώσανε το παρόν αποδεικνύοντας ότι η σκληρή πόρτα-πόρτα δουλειά έχει εκτιμηθεί από τους συντρόφους του ! Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η παρουσία του Κώστα Λαλιώτη και του Ανδρέα Τσούνη, συζύγου της αείμνηστης προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά οι οποίοι γενικά δεν πηγαίνουν σε πολιτικές ομιλίες !

Αξίζει να σημειωθεί επίσης η παρουσία του Ανδρέα Παχατουρίδη δημάρχου Περιστερίου και του Νίκου Ζενέτου Δημάρχου Ιλίου, στους οποίους ο κος. Καρχιμάκης δημόσια πίστωσε την αλλαγή προς το καλύτερο των Δήμων τους παρά την αδιαφορία Μητσοτάκη. Άλλες ηχηρές παρουσίες περιλαμβάνουν τον Παύλο Χρηστίδη, τον Φίλιππο Σαχινίδη, τον Γρηγόρη Νιώτη, τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Δημήτρη Οικονόμου, την Κατερίνα Μπατζελή, την Έφη Χαλάτση, τον Παναγιώτη Βλάχο, την Ρωξάνη Μπέη, την Πωλίνα Λάμψα, τον Μιχάλη Καλατζόπουλο, τον Γιώργο Λαμπρόπουλο, τον Γιάννη Μπουλέρο και την Νανά Βρυώνη ,και άλλοι ,μέλη ΚΠΕ,στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής ,μέλη συντονιστικών ,αυτοδιοικητικά στελέχη ,εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φορέων.

Το πλήθος του κόσμου που θύμισε εποχές του 44% καθώς και η καθολική αποδοχή και αναγνώριση της σκληρής και συνεχούς δουλειάς του Μιχάλη Καρχιμάκη για τον Δυτικό Τομέα έκανε τους παρόντες να μονολογούν «10 Καρχιμάκιδες να είχαμε και δεν θα χάναμε ποτέ εκλογές». 

Related Articles

Back to top button