ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ! Πέθανε στα 58 του, ανήμερα της γιορτής του ο Στέφανος Παπανώτας

«Έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 58 ετών, ο Στέφανος Παπανώτας, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Λάρισας με έντονη δράση στα social media

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο χρόνο αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή ανήμερα της ονομαστικής του εορτής και σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία -και όχι μόνον. Φίλοι και γνωστοί έγραψαν συλλυπητήρια μηνύματα στην προσωπική του ιστοσελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, πολλοί φίλοι έχουν κάτι να θυμούνται από τον σπουδαίο Στέφανο Παπανώτα.

Ο Στέφανος Παπανώτας γεννήθηκε στη Λάρισα το 1964, ήταν Ελεύθερος Επαγγελματίας στον χώρο των Γραφικών Τεχνών, υπήρξε εκπαιδευτής στο 1ο και 2ο ΙΕΚ στον Τομέα των Γραφικών Τεχνών και της Γραφιστικής, ενώ τα τελευταία έτη ήταν υπεύθυνος παραγωγής ψηφιακού τυπογραφείου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Υπήρξε μέλος του συντονιστικού των εθελοντών διαδικτύου ΠΑΣΟΚ από το 2004 και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ (Ν.Ε. ΚΑ.Π), ενώ διετέλεσε και γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Λάρισας. Ήταν υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές το 2010 με την παράταξη “Λαρισαίων Πόλις”, καθώς και το 2014 με την “Συμπαράταξη”, οπότε και εκλέχθηκε σύμβουλος στην 1η Δημοτική Κοινότητα Λάρισας.

Ήταν υποψήφιος βουλευτής Λάρισας, το 2015, με το «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών», του Γ.Παπανδρέου στη Λάρισα, ενώ διετέλεσε και μέλος της πρώτης Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, στη Λάρισα, το 2018.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου, από τον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους στη Λάρισα.

Related Articles

Back to top button