ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, όπως ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. 

Χθες είχε εμφανιστεί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και το rapid test που είχε κάνει ήταν αρνητικό. Ο κ. Γεωργιάδης έχει εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό και, όπως γράφει: «ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος». Κάλεσε δε τους συνομηλίκους του και τους μεγαλύτερους σε ηλικία πολίτες από τον ίδιο να εμβολιαστούν. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του υπουργού: 

Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορονοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και  ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά.»

Related Articles

Back to top button