ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέμα κομματικής πειθαρχίας βάζει ο Κυριάκος στο νομοσχέδιο για ΠΑΟΚ

Θέμα κομματικής πειθαρχίας επιβάλλει το Μέγαρο Μαξίμου στη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για την τροπολογία που αφορά τη μείωση των ποινών για την υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθη. 

ADS

Μετά την πρωτοφανή αναταραχή που έχει προκληθεί σε φιλάθλους και πολιτικό σύστημα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στους βουλευτές του, ειδικά όσους προέρχονται από την Κεντρική Μακεδονία ή τον Πειραιά, ότι όποιος καταψηφίσει την τροπολογία της κυβέρνησης, αυτομάτως θα τεθεί εκτός κόμματος και κοινοβουλευτικής ομάδας. 

Το ίδιο ισχύει και για όσους απουσιάσουν αδικαιολόγητα, μια επιλογή που πιθανόν να υπάρχει ως σκέψη σε ορισμένους. Ωστόσο, σημειώνεται ότι θα μετρήσει και ο συνολικός αριθμός των απουσιών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από χθες το βράδυ ο γραμματέας της «γαλάζιας» Κ.Ο. και βουλευτής Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης παίρνει ο ίδιος προσωπικά τηλέφωνο τους βουλευτές, ειδικά των …επίφοβων περιοχών και τους τονίζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η παρουσία τους στην ψηφοφορία είναι επιβεβλημένη

Related Articles

Back to top button