ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ταραντίλης έκανε την αρχή – Να πάρει σειρά η Μενδώνη

«Αν πρόκειται για τη χαμένη ευθιξία του κ. Μητσοτάκη και της κυρίας Μενδώνη, του αξίζουν συγχαρητήρια», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την παραίτηση Ταραντίλη

Με την υπόθεση Λιγνάδη συνδέει ο ΣΥΡΙΖΑτην παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Χρήστου Ταραντίλη. Με καυστική του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει ότι «μιας και ο Ταραντίλης έκανε την αρχή, καιρός να ακολουθήσει και η Μενδώνη… Οι ευθύνες Μητσοτάκη για το σκάνδαλο Λιγνάδη δεν θα ξεχαστούν». Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους, οι οποίοι τον οδήγησαν τον οδήγησαν στην παραίτηση του. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Αντί να παραιτηθεί η κυρία Μενδώνη, που έχει γαντζωθεί στη καρέκλα της τη στιγμή που έχουν ξεσηκωθεί εναντίον της όλοι οι άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού, αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, αγανακτισμένοι από τη συγκάλυψη του κατηγορουμένου για παιδεραστία κ. Λιγνάδη, παραιτείται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αν πρόκειται για τη χαμένη ευθιξία του κ. Μητσοτάκη και της κυρίας Μενδώνη, του αξίζουν συγχαρητήρια. Αν, όμως, πρόκειται για τις εσωτερικές ίντριγκες της κυβέρνησης και για το ποιος άδειασε ποιον προκειμένου να καλύψουν τον Λιγνάδη, δεν αφορά κανέναν. Σε κάθε περίπτωση, οι ευθύνες του κ. Μητσοτάκη για το σκάνδαλο Λιγνάδη – Μενδώνη δεν θα ξεχαστούν. Και μιας και ο κ. Ταραντίλης έκανε την αρχή, καιρός είναι η κυρία Μενδώνη να ακολουθήσει. Το απαιτεί η κοινή λογική».

Related Articles

Back to top button