ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για λίστα Πέτσα: ΜΜΕ που επιτίθενται στο κόμμα μας έχουν χρυσωθεί πλουσιοπάροχα

Σφοδρή κριτική ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι έχουν αποκλειστεί ΜΜΕ που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση και έχουν… χρυσωθεί όσα επιτίθενται στο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει για ποιον λόγο έχει αποκλείσει συγκεκριμένα Μέσα μόνο και μόνο επειδή ασκούν κριτική σε αυτή. Αλλά και να εξηγήσει γιατί σε κάποια Μέσα έχουν δοθεί ψίχουλα, ενώ, όσα επιτίθενται συστηματικά στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν χρυσωθεί πλουσιοπάροχα. Μήπως ησυγκεκριμένη μεθόδευση έγινε προκειμένου να φανεί, ψευδεπίγραφα, πως καλύπτεται το κριτήριο του πλουραλισμού; Αναμένουμε άμεσα πλήρεις απαντήσεις» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δημοσιοποίηση της λίστας Πέτσα.

Επίσης καλεί την κυβέρνηση να δώσει και τις αρχικές τιμολογήσεις για να αποδείξει ότι δεν έγινε «μαγείρεμα»: «Μετά από μια απίστευτη καθυστέρηση 90 ημερών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σέρβιρε σήμερα τη λίστα με τα 20 εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ για την καμπάνια σχετικά με τον κορονοϊό. Οφείλει όμως, σήμερα κιόλας, να δημοσιοποιήσει και τις αρχικές εντολές διαφημιστικής καταχώρησης που έστειλε η εταιρία initiative στα Μέσα, καθώς και τις αρχικές τιμολογήσεις. Εάν δεν το πράξει, επιβεβαιώνεται πως τόσες εβδομάδες η λίστα “μαγειρευόταν” ώστε να αποφύγουν οι υπουργοί της κυβέρνησης τις ευθύνες για τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος ακόμα και σε ανύπαρκτα Μέσα» αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Related Articles

Back to top button