ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος

Στην σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου προχώρησαν χθες οι αρχές, μετά την μήνυση  για απειλή που κατέθεσε εναντίον του ο Κώστας Γαργάλας

Στην σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου προχώρησαν αργά χθες το βράδυ οι αστυνομικές αρχές, μετά την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας για απειλή.

Ο Κώστας Γαργάλας, ο οποίος βρέθηκε χθες στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Βόλου μετά τον ξυλοδαρμό του από τον δημοτικό σύμβουλο του Μπέου, Βασίλη Ζαχείλα, δέχτηκε φραστική επίθεση. Όπως ακούγεται και στο 18:21 του παρακάτω βίντεο ο Αχιλλέας Μπέος του είπε “Βάλε μυαλό εσύ ”, μία φράση η οποία εκλήφθηκε από όλους τους συμβούλους της αντιπολίτευσης ως απειλή εναντίον του κ. Γαργάλα.

Με αυτή τη φράση θεωρήθηκε πως ο Αχιλλέας Μπέος επιβράβευσε την συμπεριφορά του Βασίλη Ζαχείλα μέλη της οικογένειας του οποίου ήταν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στις θέσεις του κοινού. Σύμφωνα με το gegonota.news, o κ. Γαργάλας ανέφερε πως κατέθεσε την μήνυση γιατί κινδυνεύει ο ίδιος και η οικογένειά του.

Στη συνέχεια ακολούθησε η σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο Αχιλλέας Μπέος οδηγήθηκε στην αστυνομία και με προφορική εντολή αφέθηκε ελεύθερος.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button