ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Αγρίνιο τη Δευτέρα ο Νίκος Ανδρουλάκης – Στον Δημ. Κινηματογράφο «Άνεσις» η ομιλία του

Τη Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023 θα επισκεφτεί το Αγρίνιο ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκος Ανδρουλάκης

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. Αιτωλοακαρνανίας κατά τη συνεδρίαση που έλαβε χώρα την Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 στο Αγρίνιο είχε ως αντικείμενο συζήτησης τις  επερχόμενες εθνικές εκλογές και μια σειρά οργανωτικών και πολιτικών πρωτοβουλιών, οι οποίες θα δρομολογηθούν σε όλο τον Νομό προκειμένου να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Πρόεδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ – Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη.

Προς αυτή την κατεύθυνση αποφασίστηκε η κινητοποίηση όλων των οργανώσεων, αλλά και των μελών και των φίλων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής στην Αιτωλοακαρνανία, έτσι ώστε μέσα από την ομιλία του Πρόεδρου να δοθεί με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το μήνυμα της επιχειρούμενης μεγάλης Αλλαγής.

Μια αλλαγή που θα κάνει την επόμενη μέρα της κοινωνίας και της χώρας μας ελπιδοφόρας, αντάξιας της ιστορίας της , αλλά και του Ευρωπαϊκού της προσανατολισμού.

Η πολιτική ομιλία του κ. Ανδρουλάκη θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Άνεσις» εν’ όψει των Βουλευτικών Εκλογών οι οποίες θα διεξαχθούν την Κυριακή, 21 Μαΐου καλούνται να την παρακολουθήσουν όλες και όλοι οι Δημοκράτες πολίτες του Νομού χωρίς αποκλεισμούς και προϋποθέσεις.

Δεν έχει γίνει γνωστό προς το παρόν το πλήρες πρόγραμμα της περιοδείας του κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός των επόμενων ημερών.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη περιοδεία του κ. Ανδρουλάκη στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία είχε αναβληθεί εξαιτίας της τραγωδίας των Τεμπών.

agriniotimes.gr

Related Articles

Back to top button