ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Ουκρανία η Νάνσι Πελόζι – Συναντήθηκε με τον Ζελένσκι 

Η πρόεδρος της Βουλής των αντιπροσώπων των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζιπραγματοποιεί επίσκεψη στο Κίεβο της Ουκρανίας και συναντήθηκε με πρόεδρο της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Η Πελόζι είναι ο υψηλότερος Αμερικανός αξιωματούχος που επισκέπτεται την Ουκρανία από την έναρξη του πολέμου και η επίσκεψή της δείχνει τη συνεχιζόμενη στήριξη των ΗΠΑ στον αγώνα της χώρας κατά της ρωσικής εισβολής.

ADS

Σε βίντεο που ανέβασε στο Twitter ο Ζελένκσι η Πελόζι αναφέρει ότι ο αγώνας των Ουκρανών είναι ένας αγώνας για τον καθένα μας. «Πιστεύουμε ότι σας επισκεπτόμαστε για να πούμε ένα ευχαριστώ για τον αγώνα σας για την ελευθερία… Ο αγώνας σας, είναι ένας αγώνας για τον καθένα μας. Η δέσμευσή μας είναι να είμαστε εδώ για εσάς μέχρι το τέλος αυτού του αγώνα».

Μαζί με το βίντεο, ο Ζελένσκι έγραψε: «Συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζι στο Κίεβο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ηγέτης στην στήριξη της Ουκρανίας στον αγώνα κατά της ρωσικής επιθετικότητας. Σας ευχαριστούμε που βοηθάτε στην προστασία της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας του κράτους μας!»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button