ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην αντεπίθεση ο Γιώργος Παπανδρέου για τον β’ γύρο

Αναμενόμενη χαρακτηρίζουν την απόφαση του Ανδρέα Λοβέρδου για Νίκο Ανδρουλάκη ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών του ΚΙΝΑΛ, στο περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου, που δεν προκαλεί μάλοστα καμία έκπληξη.

«Όμως, οι προοδευτικοί πολίτες που στήριξαν τον Ανδρέα Λοβέρδο, έχουν τώρα επιλογή, την προοδευτική πρόταση του Γιώργου  Παπανδρέου», αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντος του πρώην πρωθυπουργού.

Ο Γιώργος Παπανδρέου όπως φαίνεται, θέλει να αντιπαρατεθεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη σε πολιτικό επίπεδο, καθώς θεωρεί πως αποφεύγει για καιρό να καταθέσει τις απόψεις του. «Εδοξάσθη» κρυπτόμενος, είπε χθες στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σε μια συνελντευξη που ενθουσίασε τους υποστηρικτές του.

Τι θα γίνει με τα ντιμπέιτ

Σημειώνεται πως σύμφωνα με ενημέρωση εκ μέρους του Γιώργου Παπανδρέου, έχει αποσταλεί ήδη, άμεση και θετική απάντηση στο αίτημα τόσο της δημόσιας τηλεόρασης, της ΕΡΤ, για την πραγματοποίηση δημόσιου διαλόγου με τον Νίκο Ανδρουλάκη, όσο και στο σχετικό αίτημα του MEGA.

Επίσης,από την πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου, θετική απάντηση έχει ήδη δοθεί και στο αίτημα για κοινή συμμετοχή των δύο υποψηφίων, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον ΑΝΤ1, την Πέμπτη το βράδυ.

Μάλιστα από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού αναφέρεται πώς ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι ο διάλογος που είναι αναγκαίος, πρέπει να είναι και ουσιαστικός, με επάρκεια χρόνου και δυνατότητα διατύπωσης ολοκληρωμένων απόψεων και προτάσεων και όχι με απαντήσεις εντυπωσιασμού.

«Ως εκ τούτου, είναι προφανές ότι, ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένει την πραγματοποίηση αυτών των συζητήσεων», αναφέρουν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού

Related Articles

Back to top button