ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: «Έχω προθεσμία μέχρι την 1η Ιουλίου για να υποβάλω πόθεν έσχες»

Με την ανάρτησή του το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις ότι το βράδυ δεν θα παρουσιάσει το πόθεν έσχες του αλλά θα κάνει μια πολιτική τοποθέτηση

Ανάρτηση με την οποία επιχείρησε να απαντήσει στα όσα είπε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ότι θα έπρεπε να είχε ήδη υποβάλει πόθεν έσχες, έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στην ανάρτησή του επαναλαμβάνει το επιχείρημα ότι έχει προθεσμία να υποβάλει πόθεν έσχες μέχρι την 1η Ιουλίου, τοποθέτηση με την οποία επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις ότι το βράδυ δεν θα παρουσιάσει το πόθεν έσχες του, όπως υποστηρίζει ο ίδιος με την προαναγγελία μέσω Instagram, αλλά θα κάνει μια πολιτική τοποθέτηση.

Στην ίδια ανάρτησή, μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό να περιμένει λίγες ώρες ως την ομιλία της Θεσσαλονίκης προσθέτοντας ότι «η βραδιά θα έχει εκπλήξεις και για τον ίδιο», φράση που επίσης δείχνει το προς τα πού θα κατευθυνθεί ο κ. Κασσελάκης στην ομιλία παρουσίασης των περιουσιακών του στοιχείων.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Ενημερώνω τον Πρωθυπουργό των ψεμάτων ότι η προθεσμία για την υποβολή του πόθεν έσχες μου είναι η 1η Ιουλίου.

Είναι προσωπική μου επιλογή να παρουσιάσω στους πολίτες τα πλήρη περιουσιακά μου στοιχεία πριν από τις Ευρωεκλογές.

Ας περιμένει λίγες ώρες, ως την ομιλία της Θεσσαλονίκης.
Η βραδιά θα έχει εκπλήξεις και για τον ίδιο.

ΥΓ: Τοξικότητα = Εισαγόμενος πρόεδρος, προδοσία, βδέλλες, εθνική εξαίρεση, ανθρωπάκια, κάφροι. Λεξιλόγιο συνυφασμένο με τον ίδιο και τους υπουργούς του».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button