ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: Δηλώνω τη στήριξή μου στο Χάρη Δούκα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε τη στήριξή του στο Δήμαρχο Αθηναίων κύριο Χάρη Δούκα αναφορικά με τη φράση «γκλοπ μπάτσου» που ακούστηκε να χρησιμοποιεί ο δήμαρχος Αθηναίων κύριος Χάρης Δούκας.

Ο κύριος Κασσελάκης με ανάρτησή του στο Χ (πρώην twitter) αναφέρει ότι «οι κύριοι Γεωργιάδης και Πλεύρης αναλαμβάνουν τη χυδαία επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα», ενώ κάνει επίσης λόγο για «πρόθυμα «πληρωμένα πιστόλια» του καθεστώτος Μητσοτάκη».

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Στη Βουλή, ο κύριος Βορίδης ανέλαβε την υπεράσπιση της συγκάλυψης των Τεμπών. Τώρα, οι κύριοι Γεωργιάδης και Πλεύρης αναλαμβάνουν τη χυδαία επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα. Και εδώ με μοντάζ, όπως και στα Τέμπη. Είναι, φαίνεται, πλέον η συνήθης μέθοδος μιας ακροδεξιάς ΝΔ, η οποία καμία σχέση δεν έχει με τον μέσο ψηφοφόρο. Οι μεταγραφές από το ΛΑ.Ο.Σ. είναι τα τελευταία πρόθυμα «πληρωμένα πιστόλια» του καθεστώτος Μητσοτάκη. Δηλώνω απερίφραστα τη στήριξή μου στον Δήμαρχο Αθηναίων απέναντι στην ανέντιμη επίθεση που δέχεται».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button