ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης: Η μόνη «Ελπίδα» είναι να φύγουν το συντομότερο

Στην κατάσταση που διαμορφώθηκε  με τους εγκλωβισμένους πολίτες από την κακοκαιρία Ελπίς, αλλά και τις ευθύνες της κυβέρνησης, αναφέρεται ο Χρήστος Σπίρτζης με μία δήλωση, με τίτλο τιμοκατάλογος κυβερνητικής ανεπάρκειας και προπαγάνδας.

Ο τομεάρχης πολιτικής προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «ανεπάρκεια Μητσοτάκη, υπουργών και επιτελικού κράτους», αλλά και «αλαζονική νοοτροπία» από μέρους της κυβέρνησης. «Η μόνη Ελπίδα είναι να φύγουν το συντομότερο δυνατόν», καταλήγει ο ίδιος.

Τιμοκατάλογος κυβερνητικής ανεπάρκειας και προπαγάνδας

  • Εγκλωβισμός σε παραχώρηση οδικού άξονα άνω των 12 ωρών: 2000 ευρώ.
  • Εγκλωβισμός σε ιδιωτικοποιημένη εταιρεία σιδηροδρομικών μεταφορών: 1000 ευρώ.
  • Εγκλωβισμός σε αεροδρόμιο, δημόσια οδικά δίκτυα της περιφέρειας, σε οικίες χωρίς ρεύμα, σε δήμους χωρίς καμία ενέργεια αποχιονισμού: 0 ευρώ.
  • Εγκλωβισμός σε δημόσια νοσοκομεία που δεν έδωσαν φαγητό στους ασθενείς λόγω αδυναμίας εκχιονισμού: 0 ευρώ.

Γιατί:

  1. η έκθεση σε κίνδυνο για την ανθρώπινη ζωή και οι αποζημιώσεις που μπορούν να διεκδικήσουν οι ταλαιπωρημένοι πολίτες λόγω της κρατικής ολιγωρίας και της ιδιωτικής ανεπάρκειας είναι πολλαπλά περισσότερα.
  2. την ανεπάρκεια του κ. Μητσοτάκη, των υπουργών του, των περιφερειαρχών του και του επιτελικού του κράτους , έχουν μάθει να την πληρώνουν με τα χρήματα του ελληνικού λαού δηλαδή των ίδιων ανθρώπων που ταλαιπωρούν. Δείγμα της αλαζονικής νοοτροπίας, κακομαθημένων πλουσιόπαιδων.
  3. για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τους υπουργούς και τα αυτοδιοικητικά της στελέχη για όλα φταίνε οι πολίτες και το έλλειμμα ατομικής ευθύνης στην υγειονομική κρίση, στις χιονοπτώσεις και στις φυσικές καταστροφές.

Η μόνη «Ελπίδα» εκτός της χιονόπτωσης είναι να φύγουν το συντομότερο δυνατό.

Related Articles

Back to top button