ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Σπαρτιάτες”: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ο βουλευτής των Σπαρτιατών Γιώργος Μανούσος

Την ανεξαρτητοποίησή του από τους Σπαρτιάτες ανακοίνωσε ο βουλευτής, Γιώργος Μανούσος, με την ποινική δίωξη από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατά συνολικά 11 βουλευτών του κόμματος και του Ηλία Κασιδιάρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Αξιότιμε κ. Τασούλα,

Κατόπιν της ποινικής δίωξης που παρήγγειλε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εναντίον των 11 συναδέλφων μου αλλά και εμού προσωπικά, έπειτα από τις ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίες του Προέδρου των Σπαρτιατών κ. Βασίλειου Στίγκα, σας γνωστοποιώ ότι αποχωρώ από την Κ.Ο των Σπαρτιατών.

Η μέχρι τώρα παραμονή μου σε αυτή είχε να κάνει με την πεποίθηση μου ότι η Ελληνική δικαιοσύνη δεν θα ανεύρισκε ούτε ψήγμα αξιοπιστίας σε αυτές τις ψευδείς καταθέσεις, ειδικά μετά τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισα ενώπιον της.

Η ηθική μου, η στάση ζωής αλλά και η αξιοπρέπεια μου, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να συνυπάρχω με τον άνθρωπο που οδήγησε με ψεύδη και συκοφαντίες κατηγορούμενη σύσσωμη την κοινοβουλευτική του ομάδα.

Αναμένοντας ως εκ τούτου και την απόφαση του Α.Ε.Δ, θα εκπληρώνω τα καθήκοντα μου ως ανεξάρτητος βουλευτής τιμώντας την ψήφο των χιλιάδων συμπατριωτών μας που με εμπιστεύθηκαν.

4 Απριλίου 2024
Γεώργιος Μανούσος
Βουλευτής Β΄2 Δυτικός Τομέας Αθηνών

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button