ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σόου από τον καθηγητή που συνελήφθη για παρενόχληση μαθήτριας – Τέθηκε εκτός σχολείου

Αδιανόητη ήταν, όπως αποκαλύπτεται, η συμπεριφορά του καθηγητή στην Αλεξανδρούπολη που κατηγορείται για  σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας. Το σόου του καθηγητή έξω από το δικαστήριο εγείρει δύο βασικά ερωτήματα: Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με τέτοια ζητήματα συμεπριφοράς να μπαίνει σε σχολική αίθουσα και τι έχει απογίνει με την αξιλόγηση. 

Η καταγγελία της 17χρονης έγινε χθες το πρωί, με τον καθηγητή Βιολογίας στο Λύκειο να συλλαμβάνεται.

Έχει αφεθεί ελεύθερος μέχρι να δικαστεί την ερχόμενη Πέμπτη, όμως με το που βλέπει τους δημοσιογράφους, όπως φαίνεται στο βίντεο του Mega, στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου βγάζει το καπέλο και πλησιάζει με γοργά βήματα.

«Μου κατεβάζουν τα φτερά» τραγουδούσε ο καθηγητής όπως μάλιστα ακούγεται στο σχετικό απόσπασμα, με τη συμπεριφορά του να εγείρει αν μη τι άλλο πολλά ερωτήματα. Έξω από τα δικαστήρια κάνει την προσευχή, συνεχίζει να μιλά και να τραγουδά, επιδεικνύοντας μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και προκαλώντας απορία πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με αυτή την εικόνα, διδάσκει.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος  εκπαιδευτικος ενώ βρισκόταν σε αναρρωτική αδεια εμφανίστηκε χθες  Δευτερα στο σχολειο του προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την ανακατανομή των ωρών του σε αλλο εκπαιδευτικό – ανακατανομή απαραίτητη λογω της μακρόχρονης απουσίας του.

Παράλληλα, μετέβη σε τμημα διδασκαλίας και απαίτησε απο μαθήτρια κάποια χρήματα τα οποία όπως ισχυρίστηκε της τα ειχε δανείσει καθώς επίσηςπήγε να πάρει και κάποια όργανα απο το εργαστήριο φυσικών επιστημών. Η μαθήτρια έντρομη προσέφυγε και ζητησε προστασία απο την διευθύντρια από την οποία και ζήτησε να κλειδώσει την πόρτα ώστε να παρεμποδίσουν τον εκπαιδευτικό να πλησιάσει την ανήλικη.

Στη συνέχεια, κλήθηκε η αστυνομία από τους γονεις της μαθήτριας οι οποίοι εν τω μεταξύ είχαν ενημερωθεί. Η αστυνομία συνέλαβε τον καθηγητή που σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ο εκπαιδευτικός, εις βάρους του οποίου είχε ηδη δοθεί εντολή για διενέργεια ΕΔΕ, βρισκεται ηδη εκτός σχολικού πλαισίου με προφορική εντολή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εβρου, η οποία θα γίνει έγγραφη μετα την γνωμοδότηση απο το Πρωτοβάθμιο υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ).

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button