ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκάνδαλο Novartis: Με προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη απειλεί τους Έλληνες δικαστές ο Άδωνης Γεωργιάδης

«Είμαστε αναφανδόν με τα δικαιώματα του Υπουργού της καρδιάς μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κ. Βαξεβάνης στο facebook, υπό την αίρεση «Αφού όμως δώσει απαντήσεις».

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει πλέον οι εξελίξεις, μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento, για την πορεία των εισαγγελικών ερευνών για Φρουζή και Μανιαδάκη με μαύρο χρήμα σε πολιτικούς.

Όμηρος της Δικαιοσύνης και της αδράνειας των εισαγγελέων, τους οποίους κατηγορεί για τις αποκαλύψεις του Documento. Σημειώνεται πως, όπως αναγνωρίζει στην πρότασή της η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ελένη Μιχαλοπούλου, ο Φρουζής δωροδοκούσε πολιτικά πρόσωπα αλλά και γιατρούς, παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη δικογραφία αφορούσε δωροδοκίες γιατρών και όχι πολιτικών προσώπων. Η παραπάνω είναι η δεύτερη «βόμβα» σε διάστημα λίγων εβδομάδων σύμφωνα με την εφημερίδα, περί κατασκευασμένου σκανδάλου, έπειτα από τις ενδείξεις ενοχής που προέκυψαν από το προκλητικό βούλευμα για τον Νίκο Μανιαδάκη, το οποίο σκιαγραφεί ενδείξεις ενοχής για τον πρώην σύμβουλο υπουργών, αναφορικά με τις επί χρήμασι συναλλαγές του με τη Novartis και το «παιχνίδι» του με τους πρώην υπουργούς Υγείας την επίμαχη περίοδο Ανδρέα Λοβέρδο και Άδωνη Γεωργιάδη.

«Το θεωρώ τεράστιο εξευτελισμό και για την ελληνική δημοκρατία και για την ελληνική Δικαιοσύνη δεν μου μένει όμως άλλος τρόπος να αμυνθώ έναντι της πρωτοφανούς αδράνειας και ανικανότητας» διαμαρτύρεται σήμερα ο Αδ. Γεωργιάδης για την ανοιχτή προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του ίδιου και του Δημήτρη Αβραμόπουλου, η οποία κατά τον ίδιο δεν θα έπρεπε να διαρκέσει πάνω από έξι μήνες.

Related Articles

Back to top button