ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση Ραγκούση εναντίον κυβέρνησης και Γεωργιάδη

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό στη Βουλή, ο Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για την Ελληνική Αστυνομία.

Ο τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του στη Βουλή κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει στους δημόσιους εκβιασμούς Γεωργιάδη.

ADS

«Αυτά που συμβαίνουν στη χώρα το τελευταίο διάστημα είναι πρωτοφανή για ευνομούμενη Πολιτεία και για κράτος δικαίου. Και αποκλειστικά υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο Πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος έχει επιλέξει ως βασικότατο μέλος της Κυβέρνησής του ένα Υπουργό, ο οποίος αυτή τη στιγμή ελέγχεται από την ελληνική δικαιοσύνη και βεβαίως έχει και αυτός, όπως όλοι μας, αναφέρετο το τεκμήριο της αθωότητας» είπε και πρόσθεσε:

«Έχετε υποχρέωση σ’ αυτούς τους δημόσιους εκβιασμούς και στις δημόσιες απειλές που εκτόξευσε σήμερα το πρωί για μια ακόμα φορά ο κ.Γεωργιάδης σε βάρος της ελληνικής αστυνομίας, σε βάρος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Δεν ξέρω τι θα κάνει η κ. Τουλουπάκη μετά τους δημόσιους εκβιασμούς και τις δημόσιες απειλές του κ. Γεωργιάδη, αλλά αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο, ως εδώ και μη παρέκει. Η Ελλάδα δεν θα γίνει σικελικό κράτος».

Related Articles

Back to top button