ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σάλος με ανάρτηση του Πολάκη που αφήνει αιχμές για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα – Η απάντηση της ΝΔ

Νέο σάλο προκαλεί ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε μια ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ο οποίος «με το γνωστό του ύφος τα βάζει όλα στο… μπλέντερ, φωτογραφίζοντας συγκεκριμένα στελέχη πίσω από τις κατηγορίες για τα ασυνόδευτα ανήλικα και την υπόθεση Λιγνάδη».

«Μάλιστα Αγαπηδακη (σ.σ. η ειδική γραμματέας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, που πρόσφατα κατέθεσε υπόμνημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, ζητώντας τη διερεύνηση όσων είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη εμπλοκή δομών ανήλικων προσφύγων σε μαθήματα στο θέατρο του Λιγνάδη, επί ΣΥΡΙΖΑ) το τρολάκι της ΝΔ που έβριζε χυδαία εμένα και τον Τσίπρα! Προστατευόμενη του Δοξιάδη και τη βάζουν με το Μητσοτάκη υπεύθυνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα!!! Ο Δοξιάδης φίλος του Λιγνάδη που την πέφτει στη Μενδώνη γιατί κατήργησε το “τεκμήριο αθωότητας” του ΛΙΓΔΙΑΡΗ…. Αυτός, ο Δοξιαδης, προτείνει και στον Μητσοτάκη να πάρει υπό την ευθύνη του Μαξίμου τα ασυνόδευτα ανήλικα και το ΚΑΝΕΙ!!! ….και για μερικούς φταίει ο Βαξεβάνης …. Και όχι αυτός που κάνει τέτοιες ΕΠΙΛΟΓΕΣ και με πολιτική απόφαση τοποθετεί Δοξιάδηδες, Αγαπηδάκια και ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ!!! Τι θα βγει ακόμα……», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης σε μια ανάρτηση που προκαλεί σάλο μια ημέρα πριν οι πολιτικοί αρχηγοί διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη Βουλή.

Η Νέα Δημοκρατία δεν άφησε την ανάρτηση να… πέσει κάτω, τονίζοντας ότι «για όσους είχαν την παραμικρή αμφιβολία ποιος βρίσκεται πίσω από την χυδαιότητα #NΔ παιδεραστές, ήρθε ο κ. Πολάκης να βάλει τη σφραγίδα του». « Επαναλαμβάνει τον χειρότερο εμετό του διαδικτύου, υιοθετώντας τον πλήρως. Μια μέρα πριν από τη συζήτηση στη Βουλή ο συνεργάτης του κ. Τσίπρα δείχνει ξανά το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει χαρακτηριστικά το κυβερνών κόμμα.

Related Articles

Back to top button