ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ προς Μπογδάνο για τη λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων – «Να τον διαγράψει ο Μητσοτάκης»

Η ιστοσελίδα mea culpa, που είχε δημιουργηθεί από τον βουλευτή της ΝΔ, ανήρτησε κατάλογο ονομάτων σε τμήμα νηπιαγωγείου του κέντρου, όπου από τα 20 νήπια μόνο 2 έχουν ελληνικά επώνυμα και μετά τον κατέβασε

Σάλος έχει ξεσπάσει από δημοσίευμα ιστοσελίδας που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στην οποία αναρτήθηκε δημοσίευμα που είχε τίτλο «ο σοκαριστικός κατάλογος μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας», στο οποίο υπήρχαν τα ονοματεπώνυμα μαθητών σε τμήμα νηπιαγωγείου του κέντρου της πρωτεύουσας, όπου από τα 20 νήπια, μόνο 2 έχουν ελληνικά επώνυμα.

Το σχετικό δημοσίευμα μάλιστα, έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. 

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις από τους χρήστες του διαδικτύου με το σχετικό χάσταγκ μάλιστα να είναι πρώτο στο Twitter για αρκετές ώρες. 

Στο θέμα παρενέβη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπου σε ανακοίνωσή του καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει, πώς ο βουλευτής της ΝΔ, βρήκε τη λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκηνα διαγράψει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

«Εχθές το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπογδάνος αναπαρήγαγε δημοσίευμα από γνωστή ακροδεξιά ιστοσελίδα, το οποίο στην αρχική του μορφή δημοσίευσε ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας. 

Πρόκειται για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά υποκινώντας πράξεις βίας εναντίον τους.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά, αφού έχει μετατρέψει την κυβέρνηση του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος.

Το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν καλύπτει αυτές τις φασιστικές πρακτικές είναι να πει πως βρέθηκε στα χέρια του βουλευτή του η λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων και στη συνέχεια να τον διαγράψει», αναφέρει συγκεκριμένα η Κουμουνδούρου.

anakoinosi_syriza


Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απάντησε μέσω Twitter, δίνοντας εξηγήσεις για το δημοσίευμα και την ανάρτησή του. 

Όπως λέει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, «Χθες έγινε ένα λάθος, που διορθώθηκε και υπήρξε απολογία. Το δε σάιτ, που δεν μου ανήκει, σήμερα διέκοψε τη συνεργασία με τον υπεύθυνο για αυτό. Το δικό μου σφάλμα υπήρξε ότι έκανα ένα RT που δεν έλεγξα, πιστεύοντας ότι το δημοσίευμα είχε αλλάξει. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού».

mpo2

Η ιστοσελίδα που δημοσίευσε τον συγκεκριμένο κατάλογο σε ανάρτηση που έκανε εξηγεί: «Όταν γίνονται λάθη, πρέπει να διορθώνονται. Κατά τη βραδινή αποψινή βάρδια δημοσιεύθηκε εκ παραδρομής ένας κατάλογος που είχε μεν εμφανιστεί και κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως δεν έχει θέση σε ενημερωτικό μέσο. Άμεσα αποσύρθηκε όταν το ατόπημα έγινε αντιληπτό».

Απαντώντας σε κάποιες από τις αναρτήσεις των χρηστών στο Twitter, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, προειδοποιεί με μηνύσεις.

minisiss

Related Articles

Back to top button