ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προετοιμασίες στο ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτέμβρη: Ραντεβού στις οθόνες σας

Φέτος η ιστορική ημέρα της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ θα έχει διαφορετικό «χρώμα»

Το Κίνημα Αλλαγής προετοιμάζεται για τη 3η Σεπτεμβρίου, ιστορική ημέρα ιδρύσεως του ΠΑΣΟΚ, μόνο που ο φετινός εορτασμός θα είναι πολύ διαφορετικός από όλες τις προηγούμενες χρονιές λόγω της πανδημίας.

Ακριβώς για τον συγκυριακό αυτό λόγο, η φετινή 3η Σεπτεμβρίου, είναι αφιερωμένη στο ΕΣΥ και στους ανθρώπους που το στελεχώνουν με προτάσεις για την ενίσχυση του συστήματος. Άλλωστε, είναι οι πρωταγωνιστές της πανδημίας που βρισκόμαστε και οι άνθρωποι που βρέθηκαν και ακόμη βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Ενόψει λοιπόν της ημερομηνίας, η Φώφη Γεννηματά, θέλησε να μοιραστεί διαδικτυακά τις προετοιμασίες με backstage υλικό. Μέσω instagram, σχολίασε ότι «προετοιμαζόμαστε για τη 3η Σεπτέμβρη με ένα βίντεο έκπληξη. Εδώ μερικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα. Εμείς πάντως, περάσαμε καλά και ελπίζουν να βγει προς τα έξω. Ραντεβού στις οθόνες σας σε λίγες μέρες»

Η Τρικούπη, φέτος για λόγους ασφαλείας θα παρουσιάσει μεν όλο το πρόγραμμα της 3ης Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο με την παρουσία λίγου κόσμου αλλά θα μεταδίδεται και ψηφιακά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομιλία θα απευθύνει η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά ενώ το παρόν θα δώσουν πρώην υπουργοί Υγείας και ευρωβουλευτές. Παράλληλα, θα μεταδοθεί και ένα ντοκιμαντέρ το οποίο ήδη ετοιμάζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη φάση της πανδημίας στη χώρας, το Κίνημα Αλλαγής επένδυσε ιδιαιτέρως στα ψηφιακά μέσα, απόλυτα εναρμονισμένο στις συνθήκες που το επέβαλαν.

Related Articles

Back to top button
Close
Close