ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης προς Μητσοτάκη: Είσαι άσχετος και επικίνδυνος

Με μία ανάρτηση στο Facebook επιτέθηκε ο Παύλος Πολάκης στον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Συγκεκριμένα, μετά τη συζήτηση στη Βουλή για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στους άνω των 60, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε, στην προσωπική του σελίδα, «άσχετο» και «επικίνδυνο» τον πρωθυπουργό, σημειώνοντας ότι «αν οι διασωληνωμενοι εκτός ΜΕΘ έχουν την ίδια θνητότητα με όσους νοσηλεύονται εντός ΜΕΘ ,τότε γιατί ψάχνουν αγωνιωδώς οι γιατροί των κλινικών κοβιντ, κρεβάτι Μεθ;». 

ADS

Αρχή της πτώσης της κυβέρνησης ο υποχρεωτικός εμβολιασμός

Νωρίτερα, εξαπολύοντας πυρά προς την κυβέρνηση, ο Παύλος Πολάκης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την τροπολογία του υπουργείου υγείας που καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμόστους πολίτες άνω των 60 ετών, επικαλέστηκε στοιχεία, βάση των οποίων το ποσοστό θανάτων μεταξύ και των πλήρως εμβολιασμένων είναι υψηλό. Για το μηνιαίο πρόστιμο των 100 ευρώ στους πολίτες που θα επιμείνουν να μην εμβολιαστούν, ο ίδιος δήλωσε ότι είναι «σημείο στροφής της πτώσης της κυβέρνησης».

«Τώρα που μιλάμε στις λίστες ΜΕΘ βρίσκονται διασωληνωμένοι και ψάχνουν κρεβάτι ΜΕΘ 136 ασθενείς. Σήμερα εμφανίζουμε το υψηλότερο ποσοστό θανάτων από COVID μεταξύ των προηγμένων χωρών της Ε.Ε.», είπε στη συνέχεια ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας, ο οποίο συμπλήρωσε ότι η τροπολογία αποτελεί «ομολογία αποτυχίας». Ο Παύλος Πολάκης επισήμανε ότι, όταν μιλούσε για τη θεραπεία με τα μονοκλωνικά αντισώματα, τον κατηγορούσαν για «ψεκασμένο» ωστόσο, όπως σημείωσε «τελικά τα φέρατε και είναι λίγα». Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στον Θάνο Πλεύρη ο ίδιος ρώτησε: «Tι θα κάνατε εσείς, εάν επί κυβερνήσεώς μας είχαμε 18.000 νεκρούς;»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button