ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: «ΟΥΣΤ αμόρφωτοι, μια δική μου μέρα στην Ιατρική η ζωή σας όλη»

Νέα επιθετική ανάρτηση του Παύλου Πολάκς, στην οποία αφού ενημερώνει για την υγεία της μητέρας του, και ευχαριστεί όσους του έστειλαν ευχές, ασκεί σκληρή κριτική στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης αναφέρεται στην υγεία της μητέρας του, ενώ δημοσιοποίησε και μια φωτογραφία της να ετοιμάζει παραδοσιακές σφακιανές πίτες.

Στην ίδια ανάρτηση συνεχίζει την επίθεση μετά τα όσα έγραψε για το Νοσοκομείο Ρεθύμνου και τα PCR τεστ, θέμα για το οποίο υπήρξε έντονη πολιτική αντιπαράθεση.

Η νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Όλα εντάξει με την κυρα-Περσεφονη.

Ετοιμάζει σήμερα και σφακιανές πίτες για να στείλω μερικές σε κάποιους που είχαν πάθει ντελίριο το πρωί στο σαπιοκάναλο του ΣΚΑΙ (ένα «λαδεμπορα» και ένα παπαγάλο).

ΥΓ1:Η μητέρα μου ειχε τελικά άτυπη πνευμονία που αντιμετωπίζεται στο σπίτι με αντιβίωση κλπ .Το pcr τεστ ήταν αρνητικό (βγήκε μετά από 24 ώρες αφού το δείγμα σταλθηκε από το νοσοκομείο Ρεθυμνου μαζί με όλα που ελήφθησαν εκείνη την ημέρα στο νοσοκομείο Χανιων που διαθέτει αναλυτή!!)

ΥΓ2: Προς όλα τα ακροδεξια τρολ που ξαμολυσε ο «λαδεμπορας» και η Ομάδα Αληθειας της ΝΔ ,για να μαζέψουν τη ζημιά που έπαθαν με αυτά που συνεβησαν στο νοσοκομείο Ρεθυμνου και τα οποια τόλμησαν να μου κάνουν μαθήματα Ιατρικης θα πω μια κουβέντα μόνο:

ΟΥΣΤ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ,μια δική μου μερα στην Ιατρικη η ζωη σας όλη! Ευχαριστώ όλους σας για τις ευχες και τη συμπαράσταση».

Related Articles

Back to top button