ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Η ανάρτηση για τον Μπελέρη και… η συνταγή για χταπόδια – Το σχόλιο του Γεωργιάδη

«Διαβάζεις για Μπελέρη και ξαφνικά, το πως να ρίχνεις το κρασί για να είναι νόστιμα τα χταπόδια… μόνον ο Πολάκης αυτά μόνον…», έγραψε ο υπουργός Υγείας


Επίθεση μέσω social media στον πρωθυπουργού Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την επιλογή Μπελέρη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης,ωστόσο φαίνεται ότι μπερδεύτηκε και ανάρτησε συνταγή για χταπόδια.

Στην ανάρτησή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε διάφορα δημοσιεύματα από το παρελθόν για τον Φρέντη Μπελέρη και υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός έχει σκοπό να κινηθεί ακροδεξιά και χρυσαυγίτικα για διασωθεί στις εκλογές. Ανάμεσα στα δημοσιεύματα για τον Φρέντη Μπελάρη ωστόσο, ανέβασε και μία φωτογραφία με συνταγή για χταπόδια.

Λίγη ώρα αργότερα φαίνεται ότι αντιλήφθηκε το λάθος και κατέβασε τη συνταγή από την ανάρτησή του, ωστόσο ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, είχε προλάβει να την αποθηκεύσει και να την αναρτήσει στα δικά του social media, σχολιάζοντας τον Παύλο Πολάκη. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε καυστικά «διαβάζεις για Μπελέρη και ξαφνικά, το πως να ρίχνεις το κρασί για να είναι νόστιμα τα χταπόδια… μόνον ο Πολάκης αυτά μόνον…».

Ο υπουργός Υγείας σχολίασε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη και στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

H συνταγή που ανέβασε ο Παύλος Πολάκης 

syntaghs

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button