ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Χρηστίδης: «Δεν θα ξεπεράσουν ποτέ την ήττα του Οκτώβρη.»

Ο Βουλευτής Νότιου Τομέα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κύριος Παύλος Χρηστίδης αναφέρθηκε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για το κοπτοραμένο βίντεο που έχει διακινηθεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο.

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κύριος Χρηστίδης χαρακτηρίζει αυτή την ενέργεια ως μια «αυθεντική και τραμπική προπαγάνδα» καθώς έχει διακινηθεί από πάρα πολλούς ανώνυμους λογαριασμούς μέσα από την πλατφόρμα Χ (πρώην twitter).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η επιτελική μονταζιέρα της ΝΔ χτυπάει και στον Δήμο Αθηναίων. Μια πολίτης χρησιμοποιεί μια φράση. Ο Δήμαρχος απαντά αποδοκιμαστικά, απορρίπτοντας την φράση που εκείνη έχει χρησιμοποιήσει. Ο βουλευτής της ΝΔ, κύριος Πλεύρης, παίρνει την φράση και την αποδίδει στον Χάρη Δούκα, χρησιμοποιώντας την, μάλιστα, δεκάδες φορές στο δημόσιο διάλογο. Στη συνέχεια, την αναπαράγει όλος ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΝΔ, με ανώνυμα τρολς και επώνυμους πρόθυμους. Έτσι γίνεται η πούρα, αυθεντική, τραμπικη προπαγάνδα. Είναι προφανές, ότι κάποιοι δεν θα ξεπεράσουν ποτέ την ήττα του Οκτώβρη.»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button