ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Σταθερά κάτω από τον πήχη της ανάπτυξης ο Τσίπρας

«Όπου κι αν έβαλε τον πήχη της ανάπτυξης στα τρία χρόνια που κυβερνά ο κ. Τσίπρας, πέρασε από κάτω. Η σημερινή ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ σχετικά με την ανάπτυξη το γ’ τρίμηνο 2017 επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά του λόγου το αληθές» αναφέρει ο τομέας Οικονομικών του  ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις ανακοινώσεις της ΕΛΣΤΑΤ για την ανάπτυξη το τρίτο τρίμηνο.

Ειδικότερα επισημαίνεται :

«Πίσω από αυτές τις τραγικές επιδόσεις είναι η υπερφορολόγηση, η λιτότητα διαρκείας και τα πρωτογενή πλεονάσματα με τα οποία έχει αλυσοδεθεί η χώρα για πολλά χρόνια. Πίσω από τους παλληκαρισμούς είναι η εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας στον έλεγχο των δανειστών για 99 χρόνια και το ξεπούλημά της. Πίσω από τις κορώνες περί κατεστημένων συμφερόντων είναι η εκχώρηση των τραπεζών στους ξένους αντί πινακίου φακής και η επιδρομή στην α’ κατοικία», προσθέτει το ΠΑΣΟΚ.

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Αυτή είναι η κατά Τσίπρα έξοδος από τα μνημόνια που όπως φαίνεται πείθει μόνο τους 153 Βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Ο ελληνικός λαός έχει βγάλει τα συμπεράσματα του και η κρίση του θα είναι αμείλικτη για τον κ. Τσίπρα και τους συνεργούς του».

Tags

Related Articles

Close
Close