ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτήθηκε από την θέση του ο Δήμαρχος Ελευσίνας

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου παραιτήθηκε προ λίγων ημερών από το αξίωμα που θα κατείχε έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023 μετά τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών που ανέδειξαν τον Γιώργο Γεωργόπουλο νέο δήμαρχο.

Ο Αργύρης Οικονόμου ανέφερε σε ανάρτηση του:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους σε αυτές τις εκλογές, καθώς και όλους τους συνεργάτες μου, κατά τη διάρκεια της θητείας μας, αλλά και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Διοικήσαμε τον Δήμο μας, μέσα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και με σοβαρές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Επί 4 χρόνια εργαστήκαμε σκληρά και πετύχαμε πολλά. Προβάλαμε με αυτοπεποίθηση την ταυτότητα του Δήμου μας.

Πραγματοποιήσαμε σημαντικά έργα σε κάθε γειτονιά. Κάναμε πράξη διεκδικήσεις ετών που αλλάζουν την εικόνα της περιοχής μας.

Φάνηκε, όμως, πως αυτά δεν ήταν αρκετά. Συγχαίρω τον κύριο Γεωργόπουλο για τη νίκη του και του εύχομαι να έχει μία εποικοδομητική θητεία για το καλό του Δήμου μας.

Σε ό,τι με αφορά, ευχαριστώ τους συμπολίτες μας για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν να διατελέσω Δήμαρχος της σπουδαίας πόλης μας. Σε όλη μου τη ζωή όμως έχω μάθει να λειτουργώ μέσα σε ένα πλαίσιο αποδοχής και να αναλαμβάνω την ευθύνη των επιλογών μου.

Γι’ αυτό και υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Δήμαρχου Ελευσίνας».

Εκλέχθηκε ο «μεταβατικός» Δήμαρχος Ελευσίνας

Μεταβατικός Δήμαρχος Ελευσίνας, μέχρι και τη λήξη της θητείας της παρούσας Δημοτικής Αρχής στις 31/12/23, ο κος Νίκος Βιλλιώτης.

Ο κος Βιλλιώτης, είναι Φαρμακοποιός, με μεγάλη πορεία στα κοινά, καθώς έχει διατελέσει επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος, ενώ είναι εν ενεργεία Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας.

Related Articles

Back to top button