ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παφίλης: «Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ είναι τρεις και ο κούκος»

Με σύγχρονο τέρας του Λοχ Νες παρομοίασε ο Θανάσης Παφίλης τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως πολλοί ακούνε γι αυτήν αλλά κανείς δεν την έχει δει, καθώς είναι «τρεις και ο κούκος».

Τις ευθύνες της αστυνομίας και της Κυβέρνησης για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη θέλησε να καταδείξει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, κατά τη συζήτηση σχετικής Επίκαιρης Ερώτησης του Κόμματος προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ο Θανάσης Παφίλης  μάλιστα θέλησε να τονίσει – από το βήμα της βουλής- πως άπαντες γνώριζαν για τα όσα θα λάμβαναν χώρα στη Νέα Σμύρνη αλλά ουδείς έκανε το παραμικρό για να τα αποτρέψει. Μίλησε για «στημένο παιχνίδι» καθώς υπάρχουν κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί που στήνουν επεισόδια όπως είπε ενώ αναφερθείς στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, για την οποία αναφέρουν πολλοί ότι υποκίνησε τα επεισόδια, είπε πως έχει εξελιχθεί σε ένα τέρας του Λοχ Νες για το οποίο πολλοί ακούν αλλά λίγοι βλέπουν καθώς είναι «τρεις και ο κούκος».  

Χαρακτηριστικά τα λόγια του Θανάση Παφίλη ήταν: «Το γραφικό που λέτε, δεν κατέβηκε η νεολαία (στη Νέα Σμύρνη) επειδή τους είπε η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Η οποία νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ να σας πω έχει εξελιχθεί στο σύγχρονο τέρας του Λοχ Νες, όπου όλοι ακούν γι αυτό αλλά κανείς δεν το έχει δει. Τρεις και ο κούκος είναι. Σταματήστε αυτό το παιχνίδι».

Δείτε το στο 3ο λεπτό του βίντεο:

Related Articles

Back to top button