ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι νέοι γραμματείς Πολιτικού Σχεδιασμού και Οργανωτικού στο ΠΑΣΟΚ

Κρίσιμες θέσεις γραμματέων στον κεντρικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής αναλαμβάνουν νέοι άνθρωποι, όπως ανακοίνωσε σήμερα το κόμμα, καλωσορίζοντας τον Παναγιώτη Δουδωνή, την Αναστασία Χατζηδάκη και τον Νίκο Δασκαλάκη, στις θέσεις αυτές.

Ειδικότερα, ο Παναγιώτης Δουδωνής, διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, αναλαμβάνει γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Ο κ. Δουδωνής διδάσκει από το 2018 Ευρωπαϊκό και Συνταγματικό Δίκαιο ως λέκτορας στο Κολλέγιο Oriel του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, καθώς και Συνταγματικό, Κοινοβουλευτικό Δίκαιο και Δίκαιο Πολιτικών Κομμάτων στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά, ενώ είναι συγγραφέας του βιβλίου «Το πολίτευμα της συνύπαρξης: για την αντιπροσωπευτική μας δημοκρατία».

ADS

Η Αναστασία Χατζηδάκη αναλαμβάνει γραμματέας Οργανωτικού. Η κυρία Χατζηδάκη είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Υπηρέτησε στον ΟΠΕΚΑ ως προϊσταμένη του Τμήματος Ελέγχων και Διαχείρισης Πληρωμών και Μεταβολών της Διεύθυνσης Οικογενειακών Επιδομάτων και του Τμήματος Χορήγησης Παροχών Ανασφάλιστων Υπερηλίκων της Διεύθυνσης Παροχών Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού θα είναι ο Νίκος Δασκαλάκης, πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Ο κ. Δασκαλάκης είναι 27 ετών και υπήρξε ενεργό μέλος του φοιτητικού κινήματος. Διετέλεσε πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου ΤΕΙ Αθήνας την περίοδο 2015-2017 και γραμματέας της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Αθήνας την ίδια περίοδο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Related Articles

Back to top button