ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης στο Καρέλλειο Ίδρυμα μαζί με μέλη του ΚΙΝΑΛ

Ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης επισκέφτηκε σήμερα το “Καρελλειο Ίδρυμα¨, μία Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης της Νόσου Alzheimer & Συναφών Παθήσεων, η οποία ανήκει στον οργανισμό  “Αποστολή” της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος, το οποίο αποτελείτο από την Γραμματέα του Τομέα Πρόνοιας του κόμματος κα. Έφη Μπέκου και την Γραμματέα του Τομέα Εθελοντισμού  κα. Μαρία Δημητρακοπούλου.

Η Διευθύντρια του ιδρύματος κα Ευθυμιοπούλου Κατερίνα, ξενάγησε το κλιμάκιο στους χώρους του, οι οποίοι διατηρούνται σε εξαιρετικό επίπεδο, και εξήγησε τις υπηρεσίες που προσφέρονται από το επιστημονικό προσωπικό και τους εργαζόμενους του ιδρύματος, στους ασθενείς.

Η σημασία αυτών κέντρων είναι τεράστια καθώς  200.000 άτομα στην Ελλάδα έχουν διαγνωσθεί ότι πάσχουν από τη νόσο. Είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν άμεσα περισσότερες  μονάδες τέτοιου επίπεδου, καθώς στο “Καρελλειο Ίδρυμα” γίνεται εξαιρετική δουλειά και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στην διοίκηση, όσο και στους εργαζόμενους και το επιστημονικό προσωπικό.

Το Κίνημα Αλλαγής βρίσκεται πάντα κοντά σε αυτές τις δομές και είναι έτοιμο να βοηθήσει στην επίλυση των όποιων προβλημάτων, αλλά κυρίως να συνδιαμορφώσει με τους άμεσα εμπλεκόμενους ένα πολιτικό πλαίσιο για μια σύγχρονη πολιτική πρόνοιας που θα έχει στόχο να υπάρχει φροντίδα για όλους όσους το έχουν ανάγκη. 

Related Articles

Back to top button