ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γιώργος Παπανδρέου για το ενδεχόμενο νοθείας στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ (Βίντεο)

Στον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε πριν λίγο ο Γιώργος Παπανδρέου, σχετικά με την καταγγελία στην ΕΔΕΚΑΠ για τις αναντιστοιχίες στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, υπήρξαν δειγματοληπτικά 2.700 παραπάνω ψηφοδέλτια στο 20% των εκλογικών κέντρων, τα οποία δεν αντιστοιχούσαν σε εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος, κάτι που σημαίνει πως στο 100%, ο αριθμός θα είναι πολλαπλάσιος.

«Υπήρξαν καταγγελίες και ζήτησα να διερευνηθούν ώστε οι εκλογές στον β’ γύρο να γίνουν με τον πλέον διάφανο τρόπο» τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πρώην πρωθυπουργός, σημειώνοντας ακόμη πως το ΚΙΝΑΛ είναι ένα ανοιχτό κόμμα και πρέπει να τηρηθούν οι δημοκρατικές διαδικασίες.

Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα υπάρξουν και άλλοι συνυποψήφιοί του που θα ζητήσουν το ίδιο.

Επιπλέον ανέφερε πως ο ίδιος είναι γνωστός στον κόσμο για τις θέσεις του και τις εκφράζει ευθαρσώς, ενώ έχει δώσει σκληρές μάχες εντός και εκτός Ελλάδας, παλεύοντας απέναντι σε κατεστημένα και συμφέροντα.

Ευθύνη του Νίκου Ανδρουλάκη η ακύρωση του debate

Παράλληλα, επεσήμανε πως είναι υπέρ ενός debate στον δεύτερο γύρο των εκλογών και είναι έτοιμος να «συζητήσουμε για όλα τα μεγάλα θέματα», ξεκαθαρίζοντας πως θα μείνει στο ΚΙΝΑΛ ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

«Είμαι έτοιμος να έρθω σε debate για να συζητήσουμε τα μεγάλα θέματα. Εγώ έχω πει “ναι” και λέω και σήμερα “ναι”. Ο κ. Ανδρουλάκης δεν απάντησε», είπε ωστόσο χρόνος για τηλεμαχία δεν φαίνεται να υπάρχει

Related Articles

Back to top button