ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Διαματάρης πήρε το πτυχίο του και φωτογραφήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Αντώνης Διαματάρης που είχε εξαναγκαστεί σε παραίτηση μετά τα δημοσιεύματα για το πτυχίο που δεν είχε, τελικά…το πήρε και το εμφάνισε, 3 χρόνια μετά τον σάλο!

Έτσι, έγινε δεκτός σήμερα, 21 Νοεμβρίου, από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου, στον οποίο και παρουσίασε έντυπο αντίγραφο του πτυχίου του, MBA, από το Πανεπιστήμιο Columbia.

ADS

Οπως είναι γνωστό, ο κ. Διαματάρης είχε υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού των Εξωτερικών υπεύθυνος για τον Απόδημο Ελληνισμό πριν από τρία χρόνια εξαιτίας του θέματος που δημιουργήθηκε σχετικά με το πτυχίο του.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του, συνεχάρη τον κ. Διαματάρη και ανέφερε ότι θέλει με τη συνάντηση αυτή να συμβάλλει με τον πιο επίσημο τρόπο στην αποκατάσταση της αλήθειας και στη διόρθωση της αδικίας που διαπράχθηκε σε βάρος του κ. Α. Διαματάρη από την αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ παράλληλα στηλίτευσε τον τρόπο και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το ιστορικό

Ο κ. Α. Διαματάρης είχε γίνει στόχος επίθεσης από την αξιωματική αντιπολίτευση, ότι δήθεν δεν σπούδασε στο Columbia, όπως αναφερόταν στο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών και ότι ούτε καν «πέρασε έξω από το Columbia», κατά δήλωση του κ. Α. Τσίπρα.

Υστερα από αυτά, ο κ. Διαματάρης εξαναγκάστηκε σε παραίτηση. Το πτυχίο που κατέθεσε τελικά, αναγράφει ημερομηνία 20 Οκτωβρίου του 2021.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρωθυπουργό», δήλωσε ο κ. Διαματάρης, «που με την πράξη του και τον συμβολικό της χαρακτήρα, συμβάλλει ουσιαστικά στην αποκατάσταση της αλήθειας και στη διόρθωση μιας αδικίας που διαπράχθηκε σε βάρος μου. Η πράξη αυτή του Πρωθυπουργού με τιμά. Ωστόσο, υπερβαίνει κατά πολύ εμένα και την αδικία που εγώ έχω υποστεί. Με την συνάντηση αυτή ο κ. Μητσοτάκης στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας σε όλες και όλους, που για οποιαδήποτε λόγο αδικούνται. Ετσι, αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά, ότι στο τέλος η δικαιοσύνη και η αλήθεια νικούν» είπε σε δήλωσή του ο κ. Διαματάρης.

Related Articles

Back to top button