ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Χάρης Δούκας στον 2ο γύρο στην Αθήνα: «Τα καταφέραμε»

Με χαμόγελα αισιοδοξίας ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας

Αισιόδοξος ότι μπορεί να πετύχει την ανατροπή στον β’ γύρο εμφανίστηκε ο Χάρης Δούκας. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον συνδυασμό «Αθήνα Τώρα», αφού αναφέρθηκε αρχικά στους συνεργάτες του, τους εθελοντές και όσους τον στήριξαν με την ψήφο τους, στη συνέχεια είπε:

«Τους ευχαριστώ που πίστεψαν στο όνειρο, που έκαναν το αδύνατο δυνατό μόλις σε δύο μήνες. Μπροστά μας έχουμε μια εβδομάδα αγώνα κι ένα ξεκάθαρο και σαφές δίλημμα. Ή θα συνεχίσουμε με τη δημοτική Αρχή του κ. Μπακογιάννη, που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα και μας φορτώνει με νέα, είτε μαζί, όλοι μας με την ψήφο μας θα αλλάξουμε την πόλη βελτιώνοντας τη ζωή μας.

Καλώ λοιπόν όλες τις Αθηναίες και όλους τους Αθηναίους, ακόμη και όσους δεν ψήφισαν αυτή την Κυριακή, όλοι μαζί, ενωμένοι να δώσουμε αυτή την πολύ κρίσιμη μάχη για την πόλη μας. Θα νικήσουμε».

Την άλλη Κυριακή θα κριθεί η ανάδειξη δημάρχου στην Αθήνα ανάμεσα στον νυν δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη και στον Χάρη Δούκα, με παράγοντα- κλειδί το τι θα κάνουν οι δημότες που στήριξαν τους άλλους συνδυασμούς στον α’ γύρο.

Ήδη, ο υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης κάλεσε τους συνυποψήφιους του να πάρουν θέση ώστε «να ηττηθεί η συντηρητική διοίκηση στην Αθήνα» και έχει ζητήσει συνάντηση με τον κ. Δούκα.

Related Articles

Back to top button